Terri a lansat un nou forwarder pe roți, pentru o mai mare libertate de alegere

MEq
By MEq iunie 4, 2018 19:28

Terri a lansat un nou forwarder pe roți, pentru o mai mare libertate de alegere

Terri continuă să-și extindă oferta de modele pe roți. Cel mai nou membru din familia producătorului suedez este forwarderul Terri 34c 8wd Kombi, un utilaj cu opt roți, ușor și manevrabil, pentru terenuri mixte.

Terri 34c 8wd Kombi este un utilaj forestier dezvoltat pe baza versiunii 34c cu roți cu șenile. Dispune de aceeași cabină spațioasă ca și celelalte modele 34c, care oferă un mediu de conducere de înaltă performanță, cu vizibilitate și un confort excelent. Noul Terri 34c 8wd Kombi este echipat cu un motor diesel CAT C3.4B, un cap de recoltare Log-Max 928 și o macara Mowi P40. Garda la sol este de 70 cm, ceea ce îl face extrem de ușor de utilizat și confortabil chiar și în terenuri dificile.

„Cabina spatioasă și confortabilă este distinctivă pentru toate forwarderele Terri 34c, pe șenile sau pe roți. Cabina este mare și ușoară, oferind un mediu de lucru perfect chiar și în timpul turelor lungi de lucru. Bineînțeles, aceasta include toate echipamentele pentru o muncă zilnică simplificată”, a declarat Hans Johansson, CEO al Terri. „Un mare avantaj al modelelor Terri 34c constă în faptul că mașinile sunt extrem de ușoare. Totul este accesibil sub capotă, iar cabina se rabatează simplu când se schimbă filtrele și uleiul. Datorită numărului mic de puncte de service, utilajul oferă un cost redus de întreținere”, a mai spus Johansson.

În 2017, la Elmia Wood, Terri a lansat modelul 34c 8wd Skotare. A fost primul utilaj forestier cu roți de la Terri. „Oferim clienților noștri libertatea de a alege, deoarece mașinile noastre forestiere pot fi folosite cu roți și cu șenile. Prin urmare, oferim o mașină în funcție de dorințele și condițiile specifice ale clientului”, a declarat Johansson.

MEq
By MEq iunie 4, 2018 19:28