Terex lansează brand-ul MAGNA, pentru operațiuni de concasare și sortare în mine și cariere

MEq
By MEq iunie 29, 2024 14:41

Terex lansează brand-ul MAGNA, pentru operațiuni de concasare și sortare în mine și cariere

Terex – unul dintre liderii globali în industrie, cu o istorie bogată în dezvoltarea de utilaje compacte și medii pentru concasare și sortare – anunță lansarea MAGNA, un nou brand care să răspundă cerințelor operațiunilor la scară largă în aplicații de cariere, minerit, construcții și industria reciclării.

Cu zeci de ani de experiență și o reputație de excelență prin mărcile Powerscreen, Finlay și EvoQuip, Terex a fost mereu în avanpostul soluțiilor de echipamente inovatoare, de înaltă calitate. Sub motto-ul „Made for More”, MAGNA va beneficia de această moștenire, oferind o nouă gamă de utilaje robuste, de mare capacitate, adaptate pentru a răspunde nevoilor clienților care cer productivitate și volume mai mari de operare.

Terex lansează brand-ul MAGNA, pentru operațiuni de concasare și sortare în mine și cariereLansarea MAGNA susține creșterea Terex prin extinderea ofertei sale cu produse care completează portofoliul său actual. MAGNA va valorifica prezența globală a mărcii Terex, care se întinde pe toate continentele, oferind soluții de înaltă calitate susținute de o rețea globală de distribuitori calificați.

Pat Brian, vicepreședintele Terex Aggregates, a explicat: „Deși avem o poziție proeminentă pe piața globală a utilajelor compacte și medii de prelucrare a materialelor, MAGNA ne va poziționa astfel încât să deservim clienții care au nevoie de utilaje de productivitate mai mare, prin rețeaua noastră globală de distribuție extinsă. Cu o viziune ambițioasă în ceea ce privește produsele noastre, susținute de capabilități tehnologice, de producție, marketing, piese și service, MAGNA are un potențial semnificativ de creștere în cadrul Terex.”

Neil McIlwaine, noul Business Line Director al MAGNA, a declarat: „Mă bucur să pot valorifica experiența acumulată pentru a stimula inovația, creșterea și succesul MAGNA. Utilajele mari și robuste de concasare și sortare sunt esențiale pentru cariere și alte operațiuni ce necesită productivitate și volume mari de lucru. MAGNA este cu adevărat „Made for More”; sunt utilaje proiectate să aibă mai multă putere pentru a gestiona mai eficient fluxul de materiale, asigurând o productivitate mai mare și o rentabilitate crescută pentru clienți.”

MEq
By MEq iunie 29, 2024 14:41