Târgul SMOPYC revine în forţă la Centrul Expoziţional din Zaragoza

MEq
By MEq februarie 6, 2017 16:44

Târgul SMOPYC revine în forţă la Centrul Expoziţional din Zaragoza

Târgul internaţional SMOPYC pentru utilaje destinate sectorului lucrărilor publice, construcţiilor şi mineritului se întoarce la Zaragoza, mai mare şi mai promiţător ca oricând. Astfel, în perioada 25-29 aprilie, centrul de expoziţii va deveni inima acestui sector de industrie. Cea de-a 17-a ediţie a târgului va fi un impuls pentru pieţele din Spania şi Portugalia, repoziționându-le pe calendarul internaţional al acestor evenimente.

Acum, cu trei luni înainte de start, evenimentul – care se desfăşoară o dată la trei ani – a depăşit deja ediţia anterioară la toate capitolele. Peste 450 de brand-uri şi-au confirmat prezenta la SMOPYC, unde îşi vor etala utilajele, echipamentele şi tehnologiile pe o suprafaţă expoziţională de peste 64.000 mp.

Pentru a da valoare adăugată mărcilor prezente, organizatorii show-ului vin cu un program ambiţios de concursuri, activităţi şi forumuri, cuplate cu aria expoziţională, pentru a prezenta cele mai importante noutăţi. Una dintre atracţii va fi SMOPYCDEMO, o zonă demo echipată astfel încât companiile să-şi poată prezenta potenţialul utilajelor pe care le produc, iar participanţii să le poată vedea în acţiune. De asemenea, la Concursul Operatorilor vor putea fi văzuţi în premieră profesionişti care-şi vor face dovada abilităţilor în manevrarea utilajelor.

Târgul se va bucura de prezenţa unor brand-uri de renume internaţional, care îşi vor expune tehnologiile de ultimă oră. Zaragoza Exhibition Centre va deveni un reper şi o poartă de intrare în Europa pentru business-urile din Spania, Portugalia şi Nordul Africii.
Evenimentul SMOPYC a fost recent distins de către Ministerul Economiei şi Industriei din Spania, premiu prin care i se recunoaşte efortul depus de-a lungul celor 17 ediţii, bucurându-se de un sprijin unanim din partea întregului sector al utilajelor de construcţii şi miniere, sector care-l susţine ca târg de referinţă pentru prezentarea ultimelor noutăţi tehnologice în domeniu. Pentru cinci zile, Zaragoza va fi capitala utilajelor şi a echipamentelor tehnologice.

MEq
By MEq februarie 6, 2017 16:44