Still prezintă primul stivuitor electric standardizat din segmentul de soluții entry-level

MEq
By MEq mai 1, 2023 17:02

Still prezintă primul stivuitor electric standardizat din segmentul de soluții entry-level

Stivuitoarele electrice Still din noua serie RCE 25/35 impresionează prin operarea intuitivă și pachetele de echipamente standardizate. Robuste, cu întreținere redusă, eficiente și orientate spre funcțiile de bază esențiale, acestea sunt soluții inteligente pentru companiile cu operațiuni de transport ocazionale și moderate. În plus, acestea sunt livrate rapid și pot fi comandate chiar și prin canale digitale.

Seria Still RCE este primul stivuitor electric din noua „Classic Line” cu care expertul în intralogistică din Hamburg răspunde la schimbarea segmentelor de piață către produse standardizate de nivel de bază. Still a prezentat în premieră seria RCE 25/35 la târgul LogiMAT 2023.

Soluțiile electrificate pentru transportul în depozite au fost întotdeauna un atribut cheie al Still. Cu seria RCE 25/35, expertul în intralogistică își extinde portofoliul și prezintă pentru prima dată stivuitoare electrice în segmentul de piață pentru soluții entry-level.

Prin introducerea Classic Line și a seriei RCE 25/35, Still oferă un răspuns inteligent la această evoluție și, pe lângă piața premium, se va adresa în viitor și segmentului de piață al companiilor mici și mijlocii cu operațiuni mai puțin complexe și timpi de operare mai scurți, cu soluții optimizate.

Seria Still RCE 25/35
RCE 25/35 sunt stivuitoare axate pe funcționalitățile de bază și concepute pentru aplicații simple până la moderate, în regim de funcționare într-un singur schimb. În interior sau în exterior, la încărcarea și descărcarea camioanelor, la depozitarea și recuperarea mărfurilor sau în aprovizionarea producției, stivuitoarele robuste ridică în siguranță 3,5 t la o înălțime de până la 6,55 m sau le transportă în mod fiabil cu o viteză maximă de 15 km/h.

În același timp, acestea sunt deosebit de eficiente din punct de vedere energetic și, datorită tracțiunii pe roțile față cu motor de tracțiune trifazat puternic și încapsulat de 80 V, sunt potrivite și pentru aplicații dificile. Doar urcați și porniți – în special în cazul utilizării ocazionale, noua serie se remarcă prin conceptul său intuitiv de operare. Postul operatorului este clar amenajat, toate comenzile sunt plasate în câmpul vizual și sunt ușor de atins. Ecranul color de 4,3″ afișează toate informațiile relevante într-un mod clar și lizibil.

Datorită funcționării hidraulice cu mai multe pârghii, manipularea precisă a încărcăturii și controlul sensibil sunt ușor de gestionat, chiar și pentru operatorii mai puțin experimentați. Iar când vine vorba de confort, noile stivuitoare electrice îndeplinesc, de asemenea, promisiunile mărcii Still: un loc de muncă al operatorului cu design generos, ergonomic și reglabil individual pentru un lucru fără oboseală, spațiu suplimentar pentru picioare și mai multe opțiuni de depozitare.

Calitate Still și cele mai bune servicii
În seria RCE 25/35 nu există niciun compromis în ceea ce privește calitatea și siguranța. Piesele robuste și de înaltă calitate, componentele care necesită puțină întreținere și materialele rezistente – împreună cu bine-cunoscutul și excelentul service Still – garantează un standard de siguranță ridicat și o disponibilitate fiabilă. Vizibilitatea excelentă în toate direcțiile datorită ferestrelor mari și profilelor subțiri ale catargului, precum și stabilitatea fiabilă sporesc, de asemenea, siguranța pentru oameni, mașini și mărfuri. Alte caracteristici de siguranță, cum ar fi Still Curve Speed Control (un sistem de asistență pentru viraje sigure), oglinzi retrovizoare panoramice, un acoperiș de sticlă sau o lumină de siguranță suplimentară pot fi selectate ca opțiuni.

Pur și simplu disponibil
Disponibilitatea ridicată și un preț atractiv sunt criterii de achiziție esențiale în segmentul de piață pentru soluțiile entry-level. Acesta este motivul pentru care seria RCE 25/35 este prima serie Still care poate fi comandată prin canale digitale și este disponibilă în scurt timp datorită pachetelor de echipamente preconfigurate.

Cumpărătorii pot alege dintre mai multe opțiuni – o soluție inteligentă pentru a acoperi o mare varietate de nevoi diferite ale clienților, în ciuda standardizării. Și în ceea ce privește prețul, RCE este o opțiune inteligentă pentru întreprinderile mici cu cerințe moderate față de stivuitorul lor, dar cu atât mai exigente în ceea ce privește raportul preț-performanță al investiției.

Două linii de produse
RCE 25/35 sunt primele stivuitoare electrice din noua „Classic Line” a Still. Prin diversificarea portofoliului său de produse în Xcellence Line și Classic Line, Still răspunde tendințelor segmentelor de piață către soluții standardizate, ușor de găsit, de bază și tendinței de a crea portofolii de produse personalizate pentru o gamă largă de grupuri de clienți.

Still Xcellence Line continuă să reprezinte cele mai inovatoare tehnologii, eficiența maximă și soluțiile personalizabile în segmentul premium și rămâne soluția perfectă pentru companiile cu provocări intralogistice exigente. În plus, Still stabilește un portofoliu atractiv pentru întreprinderile mici și mijlocii cu cerințe ocazionale și mai puțin exigente privind fluxul intern de materiale cu „Classic Line”.

MEq
By MEq mai 1, 2023 17:02