Schäffer aduce la Bauma o gamă largă de încărcătoare frontale pe pneuri

MEq
By MEq aprilie 6, 2016 18:40

Schäffer aduce la Bauma o gamă largă de încărcătoare frontale pe pneuri

Schäffer, specializat în producerea de încărcătoare frontale articulate compacte, se prezintă la Bauma cu o serie de utilaje dedicate segmentului construcţiilor. Gama de produse variază de la încărcătoare frontale cu o greutate operaţională de 1.8 t până la încărcătoare frontale cu brat telescopic, cu o greutate operaţională de 13 t. O noutate în rândul utilajelor pentru construcţii o reprezintă încărcătoarele frontale cu cinematică Z (Z-Kinematics).

Sprintenul încărcător frontal din seria 24 are o greutate operaţională mică, însă e capabil să ridice sarcini grele – condiţii preliminare pentru utilizarea în lucrări de amenajare peisagistică. Acest lucru este posibil graţie secțiunii frontale special concepute și unui cilindru de ridicare puternic. Foarte interesante sunt şi modelele SLT ale acestei serii, care au mai puțin de 2 m înălțime.
La Bauma, Schäffer aduce trei noi încărcătoare frontale cu cinematică Z, cu puteri ale motorului ce variază între 37 kW (50 hp) și 75 kW (102 hp). Puternica cinematică Z satisface înalte cerințe de performanță și asigură forțe mari de ridicare și penetrare. Cuplurile ridicate ale motoarelor constituie baza operării puternice şi fiabile.
Încărcătoarele frontale pe pneuri cu braţ telescopic Schäffer sunt proiectate pentru cele mai înalte cerințe din sectorul construcțiilor și industriei. Ele combină manevrabilitatea și vizibilitatea unui încărcător frontal articulat cu înălțimea de ridicare mare a unui încărcător telescopic convențional. Aici, punctele forte sunt agilitatea, confortul operatorului și ușurința manevrării mașinii, care asigură cele mai bune premise posibile pentru zilele lungi de lucru.

MEq
By MEq aprilie 6, 2016 18:40