RM Xperience Days 2015

MEq
By MEq noiembrie 4, 2015 13:55

RM Xperience Days 2015

La jumătatea lunii septembrie, Rubble Master a prezentat o serie de noutăţi tehnice clienților și partenerilor săi de vânzări, la RM Xperience Days, în Linz. RM 90GO!, RM 70GO! 2.0 și noile benzi de realimentare au fost prezentate în cadrul unui demo. RM a lansat şi o opțiune hibrid pentru concasoare sale sub numele de RM TWO GO!.

„Versatile, eficiente şi inovative – aşa sunt concasoarele noastre mobile. Iar clienţii le apreciază în utilizarea de zi cu zi. Faptul că, încă o dată, 240 de clienți și parteneri de vânzări din toate colțurile lumii ne-au vizitat este confirmarea că prin concasoarele noastre oferim întotdeauna cea mai bună soluție tehnologică pentru cerințele lor”, a declarat Gerald Hanisch, Rubble Master CEO, vorbind despre evenimentul RM Xperience Days de la sediul central RM din Linz.

RM 70GO! 2.0 – mai puternic și mai silențios
Următoarea generaţie a RM 70GO! poartă numele RM 70GO! 2.0 și oferă performanțe mai mari datorită noului motor. A fost modificată, de asemenea, şi unitatea concasoare, rezultatul fiind un agregat mai omogen. Concasorul mobil cu impact de 19 t este alimentat de un motor diesel John Deere, Tier 3 / Stage IIIA. Motorul cu turaţie constantă funcționează mai silenţios şi face din RM 70GO! alegerea ideală pentru utilizarea în zone sensibile la zgomot.
RM 90GO! – mai flexibil
„Gândim în termeni de soluții”, subliniază Gerald Hanisch. Pornind de la aceasta, RM 80GO! a fost îmbunătățit în mod sistematic, iar acum a fost prezentat ca RM 90GO!, pentru a face mai ușoară diferențierea între noua versiune și predecesorul său. Cuplul foarte mare și turaţia constantă a motorului nu îl fac doar mai performant și mai silențios, dar şi mai puțin predispus la timpi morți și mai versatil decât modelul anterior. În plus, o diferență fundamentală față de modelul vechi este noua bandă de realimentare RFB7540GO!.
RM TWO GO! – îmbinarea între puterea electrică și cea diesel-hidraulică
Dând posibilitatea echipării unui concasor cu RM TWO GO!, Rubble Master oferă acum clienţilor săi o „încrucişare a aplicaţiei”, oferind ce e mai bun din ambele. Concasorul poate fi utilizat fie pe baza motorului diesel, fie prin intermediul unei unităţi suplimentare, electrice. RM TWO GO! înseamnă că acum este posibilă concasarea cu emisii zero, pentru prima dată cu una și aceeași mașină hibrid. Lucrările în tuneluri, clădiri și în subteran, unde trebuie evitate emisiile, pot fi făcute acum rapid și ușor prin folosirea utilajelor dotate cu RM TWO GO!.

„La Rubble Master, relaţia de afaceri începe de îndată ce utilajul a fost achiziţionat. Iar evenimente precum RM Xperience Days sunt un exemplu al numeroaselor activităţi iniţiate de RM pentru a oferi clienţilor şi partenerilor săi de vânzări servicii complte chiar şi după ce contractele au fost încheiate”, a mai spus CEO-ul producătorului austriac de concasoare.

MEq
By MEq noiembrie 4, 2015 13:55