Rototilt își extinde gama de suporți de atașare a uneltelor de lucru

MEq
By MEq iulie 3, 2023 14:47

Rototilt își extinde gama de suporți de atașare a uneltelor de lucru

Rototilt lansează o nouă generație de suporți de prindere a uneltelor de lucru, suporți care vor oferi o mai mare flexibilitate și posibilitatea de a atașa mai multe unelte. Este vorba de 41 de noi variante de prindere, atât în configurația standard, cât și în cea cu sistem QuickChange; de asemenea, vor fi și modele noi pentru segmentul demolărilor.

Suportul de atașare a uneltei constituie elementul de legătură dintre unealta de lucru și sistemul de cuplă rapidă al excavatorului sau rotorul basculant (tiltrotatorul). Este un element-cheie pentru ca întregul lanț să funcționeze. Astfel, Rototilt lansează un total de patru noi suporți de atașare în nu mai puțin de 41 de variante, pentru a se potrivi cu majoritatea modelelor de orificii de prindere ale uneltelor de pe piață.

„Deși suportul de atașare a uneltei este oarecum ascuns în sistemul de tiltrotator, este un element esențial pentru ca întregul ansamblu să funcționeze”, explică Jörgen Bergfors, specialist de produs. „Pentru utilizatorii QuickChange în special, este important să creăm o soluție durabilă și flexibilă. Această investiție ne permite să răspundem nevoii de a avea mult mai multe unelte de lucru și domenii de utilizare. Pentru anumite unelte de lucru, suporții de atașare vor oferi o compensare de 6°, pentru a lucra optim atunci când sunt sub un tiltrotator Rototilt.”

Pe lângă suporții de atașare a uneltelor de lucru, Rototilt lansează mai multe variante pentru lucrări grele, care sunt utile în special în segmentul demolărilor. Acestea includ o versiune fără placă de bază, care poate fi sudată direct pe unelte grele de lucru.

„Cu sistemul nostru complet automat de cuplă rapidă QuickChange, operatorul excavatorului este capabil să detașeze și să atașeze foarte rapid rotorul basculant (tiltrotatorul), dar și să comute la unelte grele, cum ar fi ciocane hidraulice și graifere de sortare. Suportul sudabil pentru atașarea uneltelor va oferi avantaje considerabile pentru utilizatorii noștri din sectorul demolărilor”, a mai spus Jörgen.

Întrucât suporții de atașare a uneltelor de lucru sunt conectați la standardul Open-S, utilizatorii finali pot combina suporții uneltelor marca Rototilt cu acele cuple și tiltrotatoare ce utilizează același standard. Acest lucru le permite producătorilor de unelte de lucru să își pregătească produsele pentru sistemul QuickChange.

MEq
By MEq iulie 3, 2023 14:47