Piața globală de încărcătoare compacte e gata să atinga 13.3 mld. US$ până la finele lui 2027

MEq
By MEq februarie 1, 2018 13:09

Piața globală de încărcătoare compacte e gata să atinga 13.3 mld. US$ până la finele lui 2027

Utilizarea încărcătoarelor compacte în sectorul construcțiilor va câștiga o cotă de piață considerabilă datorită creșterii rapide a numărului de proiecte de construcții din diferite economii. Extinderea în industria construcțiilor depinde de numărul de factori care includ investițiile în domeniul imobiliar, creșterea PIB-ului, activitățile legate de fuziuni și achiziții, dezvoltarea de modele de afaceri precum PPP. Sectorul Agriculture & Forestry este al doilea cel mai mare domeniu de aplicabilitate pentru încărcatoare compacte de-a lungul perioadei de evaluare. America de Nord și APEJ (Asia-Pacific, excluzând Japonia) ar putea fi hotspot-urile pieței încărcătoarelor compacte și propulsează cererea în segmentul agricol și forestier. În plus, se așteaptă ca aplicațiile încărcătoarelor compacte în industrie și utilități să prezinte o expansiune semnificativă pe parcursul perioadei de evaluare.

Factori ce influențează creșterea pieței
Deoarece încărcătoarele compacte sunt utilizate în mare măsură în sectorul construcțiilor, numărul de oportunități așteaptă anunțarea de noi proiecte de construcții. Tendința spre mecanizare este un alt factor care determină creșterea pieței. Mecanismul de creștere este mai întâlnit în zonele semi-urbane și rurale, acolo unde pentru proiectele de construcții la scară mică, clienții preferă încărcătoare compacte/buldoexcavatoare pentru lucrări de încărcare/săpare/nivelare și alte lucrări asociate.

Previziune pe termen lung
Piața globală a încărcătoarelor compacte este proiectată să atingă aproximativ 13,3 mld. USD, în termeni de valoare până la sfârșitul perioadei prognozate, înregistrând o rată de creștere anuală compusă (CAGR) dintr-o singură cifră pe întreaga perioadă de evaluare.

Analiza pieței bazată pe segmentare
Pe baza aplicațiilor și a tipului de produs, raportul segmentează piața în categorii diferite. Piața globală pentru încărcătoare compacte, pe baza tipului de produs, a fost subsegmentată în miniîncărcătoare pe șenile, încărcătoare pe roți, miniîncărcătoare compacte pe șenile, buldoexcavatoare. Pe baza tipului de aplicații pentru care sunt folosite, piața a fost segmentată în 3 categorii: industrial & forestier, agricol & forestier și construcții.

Pe baza tipului de produs, segmentul de încărcătoare compacte pe șenile era așteptat să ajungă la o valoare de aprox. 2,85 mld. USD până la finele anului trecut și este pregătit să atingă valoarea de 4,2 mld. USD până la finele lui 2027, reflectând o valoare CAGR dintr-o singură cifră pe parcursul perioadei de evaluare. Se estimează că segmentul agricol & forestier, pe tipuri de aplicații, va atinge o valoare de aproape 3,2 mld. USD până în 2027, prezentând un CAGR dintr-o singură cifră pe tot parcursul prognozei.

Raportul relevă, de asemenea, performanța pieței globale a încărcătoarelor compacte în principalele regiuni, cum ar fi Asia Pacific, cu excepția Japoniei (APEJ), Orientul Mijlociu și Africa, America de Nord, Europa de Est, Japonia, Europa de Vest și America Latină. Piața din America de Nord se estimează că va atinge valoarea de aproape 5,6 mld. USD până la sfârșitul perioadei de prognoză, reflectând o valoare CAGR de o singură cifră pe toată perioada prognozată. În ceea ce privește valoarea, piața din regiunea APEJ este probabil să prezinte o rată de creștere semnificativă de o singură cifră pe toată perioada de prognoză.
Articol furnizat de futuremarketinsights.com.

MEq
By MEq februarie 1, 2018 13:09