Performanța premium și tehnologiile avansate sporesc eficiența noilor încărcătoare frontale Cat 950 și 962

MEq
By MEq februarie 21, 2023 14:21

Performanța premium și tehnologiile avansate sporesc eficiența noilor încărcătoare frontale Cat 950 și 962

Story Highlights

  • Caterpillar
  • Cat 962
  • Cat 950
  • incarcatoare frontale Cat
  • utilaje Caterpillar
  • Cat 950 and 962 Next Generation Wheel Loaders

Related Articles

Cu performanțe premium, noile încărcătoare frontale Cat 950 și 962 de nouă generație sunt dotate cu tehnologii standard, ușor de utilizat, ce sporesc eficiența operatorului, oferă factori de umplere a cupei consecvenți și măresc productivitatea cu până la 10% față de modelele anterioare. Aceste încărcătoare frontale oferă design-uri specifice pentru a excela în cele mai dificile aplicații, în timp ce intervalele de service sunt extinse pentru a reduce costurile de întreținere cu până la 30%.

Fiabilul motor Cat C7.1 oferă o densitate mare de putere cu o combinație de sisteme electronice dovedite. Echipat cu sistem automat de regenerare Cat, motorul respectă standardele de emisii U.S. EPA Tier 4 Final, EU Stage V, Coreea Tier 5 și Japonia 2014, fără întreruperea funcționării. Pompa electrică de injecție, separatorul combustibil-apă și filtrul secundar de combustibil se combină cu designul componentelor pentru a oferi fiabilitate și timpi de funcționare de neegalat.

Tehnologii simplu de utilizat
Tehnologiile standard de pe încărcătoarele frontale 950 și 962 monitorizează, gestionează și îmbunătățesc eficient operațiunile pe șantier. Asigurând cântărirea precisă a materialului din cupă, funcția Cat Payload with Assist afișează datele în timp real pentru a îmbunătăți productivitatea și eficiența încărcării. Acum, operatorul poate automatiza complet încărcarea cupei folosind noua funcție Autodig pentru a îmbunătăți factorii de umplere și timpii de încărcare. Lucrând în combinație cu Autodig, noile anvelope Auto Set Tires promovează o tehnică adecvată de încărcare pentru a reduce semnificativ deraparea și uzura anvelopelor.

Noile configurații de lucru oferă operatorilor posibilitatea de a seta profiluri personalizate pentru aplicațiile specifice clientului prin simpla apăsare a unui buton, pentru a optimiza setările încărcătorului în funcție lucrare. Facilitând operarea încărcătorului, configurațiile de lucru selectabile permit operatorilor de toate nivelurile de experiență să fie mai productivi. Conectând wireless utilajul la aparatura din birou, Product Link oferă acces la informații de producție și de sănătate esențiale ale mașinii, pentru a lua decizii informate.

Productivitatea încărcătorului și a operațiunii sunt îmbunătățite și mai mult cu tehnologiile opționale Cat. Astfel, Cat Advanced Payload cu Assist include funcția Tip Off Assist, pentru a automatiza reglarea sarcinii cupei astfel încât să se potrivească cu ținta. În plus, managementul îmbunătățit, integrarea cu șantierul și caracteristicile extinse contribuie la gestionarea și îmbunătățirea productivității. Abonamentul opțional Cat Productivity oferă informații detaliate și cuprinzătoare.

Eficiență și productivitate mai mari
Factorii de umplere ridicați ai cupei asigurați de noua funcție Autodig cu Auto Set Tires oferă modelelor 950 și 962 o productivitate cu până la 10% mai mare în comparație cu modelele anterioare. Transmisia cu 5 trepte oferă accelerație și viteză mai rapide în pante. Noile încărcătoare frontale oferă o tracțiune îmbunătățită cu blocarea manuală standard a diferențialului față, cu blocarea automată opțional a diferențialului față și spate, pentru a crește productivitatea, a reduce deraparea anvelopelor, dar și costurile de operare.

În funcție de regiune, 950 și 962 au cinematică cu bară Z convențională sau cinematică Z optimizată. Designul convențional Z bar oferă o forță mare de rupere la nivelul solului. Cinematica optimizată de bară Z oferă o capacitate de ridicare paralelă pentru un control precis al uneltei de lucru, precum și o forță mare de rupere la nivelul solului.

Cupele din seria Cat Performance echilibrează forma cupei în raport cu cinematica încărcătorului, rezultând factori de umplere mai mari și o retenție mai bună a materialului. Permițând utilajului să se deplaseze rapid de la o sarcină la alta, cupla rapidă Cat Fusion permite schimbarea ușoară a uneltelor de lucru, fără ca operatorul să iasă din cabină.

Confort și siguranță
Atenuarea zgomotelor din exterior, etanșările și suporții elestici ai cabinei reduc nivelul de zgomot și vibrațiile, pentru un mediu de lucru mai silențios și mai confortabil. Oferind confort și precizie excelente, volanul standard HMU oferă un control precis al utilajului. O opțiune de direcție prin joystick electrohidraulic montat pe cotiera scaunului înlocuiește volanul HMU, pentru a reduce oboseala brațelor. Noul tablou de bord și afișajele tactile de înaltă rezoluție permit o operare intuitivă și ușor de utilizat.

Noile încărcătoare frontale 950 și 962 sunt dotate standard cu o cameră retrovizoare pentru a îmbunătăți vizibilitatea în spate și a lucra în siguranță. Vizibilitatea frontală este asigurată de parbrizul înalt (de la podea până la plafon), iar oglinzile mari au oglinzi spot integrate. Sistemul opțional de vizualizare multiplă (360 de grade), tehnologia radar Cat Detect, lumina de acces și un sistem de iluminare de serviciu sub capotă sunt disponibile pentru a extinde și mai mult funcționarea și întreținerea în siguranță.

Timpi și costuri de întreținere mai mici
Costurile curente pentru filtru și fluide sunt cu până la 30% mai mici la noile modele, datorită noilor intervale de schimbare. Conectând utilajul la departamentul de service al dealer-ului Caterpillar, funcția Remote Troubleshoot ajută la diagnosticarea eficientă a problemelor, astfel încât încărcătorul să poată reveni rapid la lucru. Asigurându-se că noile încărcătoare funcționează cu cel mai recent software, Remote Flash trimite în fundal actualizări de software, iar instalarea poate fi inițiată de către client într-un mod sigur, reducând impactul asupra programelor de producție. Iar Cat App ajută la gestionarea locației flotei, a orelor și a programelor de întreținere, oferind alerte pentru întreținerea necesară.

MEq
By MEq februarie 21, 2023 14:21