O nouă generație de vehicule pe șenile tot-teren PowerBully

MEq
By MEq decembrie 7, 2023 23:26

O nouă generație de vehicule pe șenile tot-teren PowerBully

Story Highlights

  • PowerBully
  • Kässbohrer All Terrain Vehicles
  • dumpere pe senile PowerBully
  • vehicule pe senile tot-teren
  • PowerBully 9D
  • PowerBully 12D
  • all-terrain tracked vehicles

Related Articles

PowerBully a introdus o nouă generație de vehicule pe șenile tot-teren, special dezvoltate pentru uz în industria construcțiilor. Noile modele au fost expuse în septembrie la târgul Matexpo.

Noua generație include două modele de vehicule cu o sarcină utilă de până la 7,5 tone, în Seria 9, și două modele de vehicule cu o sarcină utilă de până la 13,2 tone, în Seria 12. Modelele sunt disponibile fie ca dumpere pe șenile, fie ca transportor (carrier) mobil, cu interfețe pentru atașarea diverselor unelte de lucru.

O nouă generație de vehicule pe șenile tot-teren PowerBullyTransmisie puternică și capacitate mare în off-road
Toate modelele PowerBully sunt echipate cu un motor Cummins în 6 cilindri, de 235 sau 285 hp, și au transmisie hidrostatică. Deoarece mașina are un motor de înaltă performanță și role mari care se adaptează optim la suprafața solului, vehiculul poate fi condus cu o viteză de 14,5 km/h și poate lucra în cele mai dificile condiții. Cu un unghi de atac de 45°, se deplasează cu ușurință în teren accidentat și chiar poate traversa șanțuri.

Șenilele continue din cauciuc cu o lățime de 750 mm asigură o suprafață mare de contact. Acest lucru are ca rezultat o presiune redusă la sol: la doar 0,19 kg/cm², aceasta este mult mai mică decât a vehiculelor cu roți. Astfel se pot deplasa în terenuri cu capacitate portantă redusă. În plus, presiunea scăzută la sol reduce la minimum efectele asupra terenului.

Datorită adâncimii de traversare de peste 1,20 m, PowerBully poate trece fără nicio dificultate și prin zone mlăștinoase sau inundate. Astfel, cu PowerBully se poate lucra pe tot parcursul anului – indiferent de condițiile meteo.

O nouă generație de vehicule pe șenile tot-teren PowerBullyOpțiuni versatile de atașare: platformă sau benă basculabilă
Dumperele pe șenile PowerBully 9D și 12D sunt echipate cu o benă robustă din oțel Hardox. Cu un volum de încărcare de 5 m³ sau 6,4 m³ și o sarcină utilă de 7,5 t sau 11,5 t, dumperele permit transportul unor cantități mari de pământ sau alte materiale solide.
Modelele PowerBully 9C și 12C au interfețe standardizate, care facilitează instalarea unei game largi de unelte de lucru, cum ar fi cârlig hidraulic, macarale, echipamente de foraj, platforme de lucru la înălțime și bene basculabile. Acest lucru face ca modelele să fie extrem de versatile.

Focus pe siguranță și confort
Cabinele spațioase ale vehiculelor PowerBully sunt certificat standard ROPS și FOPS. Câmpul vizual mare, oglinzile laterale reglabile electric și camera cu vedere la 360° oferă operatorului siguranță maximă în timpul lucrului. Mașinile vin cu opțiunea unui joystick operabil cu o singură mână sau a unui volan reglabil. Cabina suspendată, scaunul operatorului cu suspensie pneumatică și aranjarea ergonomică a elementelor de comandă reduc oboseala chiar și pe durata turelor lungi. În plus, cabina cu aer condiționat oferă suficient spațiu de depozitare pentru obiectele personale, precum și radio cu Bluetooth, sistem de apelare handsfree și alte funcții ce sporesc confortul interior.

MEq
By MEq decembrie 7, 2023 23:26