O gamă integrată de anvelope și produse industriale din cauciuc Bridgestone, la Bauma 2016

MEq
By MEq aprilie 11, 2016 23:27

O gamă integrată de anvelope și produse industriale din cauciuc Bridgestone, la Bauma 2016

Pentru prima dată în Europa, Bridgestone participă la Bauma cu o gamă integrată de anvelope premium și produse industriale din cauciuc pentru construcții, minerit și industrii asociate. Ucupând un stand de peste 200mp, experții de la Bridgestone, cel mai mare furnizor de anvelope și produse din cauciuc, prezintă clienților o selecție complexă de produse.

În displayurile prezente, Bridgestone expune anvelope din gamele off-road și all-terrain, precum:
• Anvelopele VHS2 all-terrain pentru automacarale, proiectate să maximizeze rentabilitatea investițiilor pentru operatorii de automacarale. Dispunând de o construcție ușoară și rezitență ridicată la uzura neregulată, anvelopele VHS2 (V-steel Highway Service) oferă o excelentă durabilitate de viață, combinată cu stabilitate la viteze mari și zgomot scăzut în timpul operării.
• Anvelopele VLT pentru excavator pe o nouă dimensiune (33.25 R29), dezvoltate special pentru Volvo A60H, cel mai mare camion articulat din lume. Anvelopele sunt proiectate să ofere manevrabilitate ridicată, tracțiune și flotație pentru acest camion articulat cu o capacitate de încărcare de 55 de tone.
• Anvelopele off-road BMT V-Tread reșapate de Rösler. Aceste reșapate au fost testate pentru a asigura cea mai bună aderență și un apect de anvelopă complet nouă, întotdeauna pe o carcasă premium Bridgestone.

Total Tyre Care
Standul Bridgestone promovează conceptul Total Tyre Care pentru clienții anvelopelor off-road. Această abordare reunește anvelopele premium cu serviciile experților în domeniu și sisteme personalizate, pachetul complet care reduce semnificativ costurile totale pe anvelopă pentru operatorii de flote.

Experții Bridgestone prezenți la Bauma vor fi la dispoziția tuturor vizitatorilor pentru a explica programul Total Tyre Care și pentru a-i demonstra avantajele. O machetă animată a unui mediu de construcții va simula funcționalitatea sistemului automat de senzori Bridgestone pentru monitorizarea presiunii și condițiilor anvelopelor (TPMS).

Pe lângă anvelopele premium, Bridgestone folosește expertiza sa în producție pentru fabricarea unei game largi de produse din cauciuc pentru minerit, vehicule și echipament de construcții. Prezentate pentru prima dată împreună cu o gamă largă de anvelope și servicii asociate, produsele expuse la Bauma, din divizia de produse industriale Bridgestone, includ:
• Șenilele din cauciuc Bridgestone pentru excavatoare și alte vehicule cu șenile. Aceste produse sunt dezvoltate și testate în circuitele Bridgestone special amenajate pentru testarea șenilelor de cauciuc din Tochigi – Japonia.
• Tampoanele de cauciuc Bridgestone asigură soluții de izolare a vibrațiilor motoarelor, cabinelor și suspensiilor în construcția autovehiculelor și a mașinăriilor. Design-ul unic al suspensiilor hidrauluice conferă caracteristici deosebite de amortizare.
• Furtunele hidraulice Bridgestone. Furtunele hidraulice sunt folosite într-o varietate de procese în industria construcțiilor pentru a produce mișcarea mecanică. Produsele sunt de cea mai înaltă calitate și performanță superioară, maximizând productivitatea clientului.
• Benzilele transportatoare Bridgestone sunt atribuite înaltei abilități de cercetare și dezvoltare în domeniul tehnologiei compoșilor din cauciuc. Maximizând efectul de sinergie rezultat din experiența îndelungată în numeroase domenii de activitate, inclusiv în producerea de anvelope, Bridgestone a introdus un compus foarte avansat de cauciuc, special conceput pentru benzile transportatoare.

MEq
By MEq aprilie 11, 2016 23:27