Noul încărcător subteran Sandvik LH517i e acum mai sigur și mai smart

MEq
By MEq august 28, 2018 22:35

Noul încărcător subteran Sandvik LH517i e acum mai sigur și mai smart

Odată cu introducerea noului încărcător inteligent Sandvik LH517i, constructorul scandinav își consolidează gama de produse din seria „-i”. Modelul Sandvik LH517i este conceput pentru a răspunde așteptărilor clienților, fiind mai sigur, mai fiabil și mai eficient, beneficiind de sisteme inteligente încorporate care permit costuri de operare mai mici și o conectivitate îmbunătățită. Prin extinderea continuă a seriei „-i”, Sandvik construiește în mod sistematic o gamă mai sigură, mai puternică și mai inteligentă de încărcătoare și camioane subterane pentru minerit .

Pentru a-și extinde oferta actuală de echipamente miniere inteligente, Sandvik trece la următorul nivel, introducând primul încărcător din seria ”-i” – Sandvik LH517i. În designul acestuia, punctul de pornire l-au reprezentat cele 240 de sugestii ale clienților, colectate în forumurile dedicate acestora, derulare în Australia pe durata anului 2015. Prin utilizarea datelor colectate, Sandvik a reușit să reducă costurile de operare ale mașinii printr-o plasare mai inteligentă a zonelor principale de service, având în vedere, totodată, siguranța și confortul de lucru al echipei de service.

Noul încărcător este perechea potrivită a camionului subteran Sandvik TH551i lansat deja pe piață, având în vedere capacitățile de încărcare proiectate. Pentru o monitorizare ușoară a stării de sănătate a produselor și rezolvarea mai rapidă a problemelor ivite, Sandvik LH517i are în echiparea standard un hardware încorporat ce cuprinde cel mai recent sistem de control inteligent (Sandvik Intelligent Control System) și Sandvik Digital Services Knowledge Box. De asemenea, s-a luat în considerare și interesul posibil al unor clienți pentru controlul mașinii prin telecomandă sau automatizarea ei completă, unitatea fiind complet pregătită pentru automatizare, necesitând doar câteva zile pentru implementarea ulterioară a pachetului AutoMine.
S-au făcut îmbunătățiri semnificative în compartimentul operatorului pentru a îmbunătăți confortul și productivitatea personalului. Acest lucru a fost realizat prin proiectarea unei noi cabine mai spațioase și ergonomice, cu o vizibilitate crescută.

„Introducerea noului Sandvik LH517i deschide calea gamei inteligente de încărcătoare subterane pentru minerit. Acesta evidențiază dorința Sandvik de a deveni lider tehnologic în industrie, cu soluții digitale inteligente și flexibile pentru noua generație de minerit. Odată cu Sandvik LH517i, ne-am propus să reducem costul total de proprietate prin îmbunătățirea întreținerii echipamentului și a duratei de viață a componentelor. De asemenea, accentul sporit pus pe confortul operatorului la noul Sandvik LH517i scoate în evidență interesul Sandvik Product Area Load and Haul în ceea ce privește siguranța operatorului și reducerea oboselii în operațiunile subterane”, a spus Olli Karlsson, Product Line Manager Mass Mining Loaders, Sandvik Mining and Rock Tehnology.

MEq
By MEq august 28, 2018 22:35