Noua platformă electronică pentru macaralele Hyva respectă standardele europene de siguranță

MEq
By MEq iunie 7, 2023 19:28

Noua platformă electronică pentru macaralele Hyva respectă standardele europene de siguranță

Story Highlights

  • Hyva
  • macarale hidraulice de incarcare Hyva
  • platformă electronică pentru macarale Hyva

Related Articles

Toate macaralele Hyva destinate piețelor europene sunt acum pe deplin conforme cu standardele europene EN12999:2020 și EN 13849* pentru un nivel mai ridicat de siguranță și performanță în comenzile macaralei. Acest lucru a fost realizat printr-o platformă electronică nouă. Cu o nouă ergonomie, un software de calcul de precizie, afișaje clare, comenzi și fiabilitate de vârf a componentelor, platforma oferă niveluri de siguranță mai ridicate pentru operator.

Noua platformă va sta la baza tuturor macaralelor Hyva, iar selecția modulară în 5 pași creează un mediu prin care fiecare client poate specifica ce macarale se potrivesc cel mai bine nevoilor sale.

Pasul 1 – selectarea liniei de produse și a modelului cu capacitatea de ridicare necesară, de la 1 la 85 tm.
Pasul 2 – sistemul de control al macaralei (pentru controlul stabilității și rotirii pe baza unui algoritm ce calculează toate condițiile de stabilitate și permite mișcări sigure).
Pasul 3 – interfața om-mașină (un panou LED, un afișaj inteligent sau monitor inteligent superior) este disponibilă standard sau opțional pentru toate gamele. Fiecare oferă operatorului o imagine de ansamblu excelentă asupra operațiunilor.
Pasul 4 – alegerea comenzilor manuale sau de la distanță – cu o singură mână (Hetronic), LCD (Hetronic sau Scanreco) sau grafice (Hetronic).
Pasul 5 – selectarea accesoriilor dintr-o gamă largă de opțiuni, inclusiv vârf de braț, răcitor de ulei, troliu și platformă verticală.

Performanța și siguranța sunt, de asemenea, îmbunătățite prin inițiative de service, precum Connectivity 4.0 (acces web la datele, starea, poziția și analizele macaralei) și CUST (un software care poate fi utilizat pe fiecare macara pentru instalare, service, calibrare, depanare și întreținere).

Acestor îmbunătățiri le vor urma mai multe inovații revoluționare, cum ar fi sistemele de nivelare automată (ALS), activarea automată a stabilizatorului (OAD) și verificarea capacității de ridicare a macaralei pe baza stabilității camionului (DLD).

„Suntem mândri să promovăm siguranța și performanța macaralelor noastre prin respectarea acestor noi standarde europene”, a declarat Davide Catellani, director LoB Cranes. „Iar modularitatea construcției macaralelor noastre ne asigură că vom putea furniza întotdeauna o macara care să corespundă cerințelor fiecărui client.”
Noua platformă electronică pentru macaralele Hyva respectă standardele europene de siguranță

*NOTĂ:
– EN12999 specifică cerințele minime pentru proiectarea, calculul, testele și încercările macaralelor hidraulice de încărcare, precum și instalările lor pe vehicule sau pe fundații statice.
– EN13849 se referă la siguranța echipamentelor și a circuitelor electrice, în special la părțile sistemelor de control ce țin de siguranță.

MEq
By MEq iunie 7, 2023 19:28