Noua macara Effer 205 cu sistem DMU 3000 PLUS

MEq
By MEq martie 4, 2017 13:34

Noua macara Effer 205 cu sistem DMU 3000 PLUS

Effer a dezvoltat un nou model în categoria de 20 t, echipat cu sistem de management DMU 3000 PLUS. Effer 205 permite încărcarea şi descărcarea de materiale cu o rapiditate remarcabilă. În plus, datorită sistemului cu inel pivotant ce permite rotirea continuă, acest model de macara se comportă foarte bine şi în cazul în care este montat în partea posterioară a șasiului camionului.

Pe lângă funcţiile macaralei, sistemul electronic de management DMU 3000 PLUS controlează şi alte funcţii electronice ale camionului (precum pornirea/oprirea camionului direct din telecomandă), memorează ciclurile de operare ale macaralei şi menţine echipamentul updatat pentru intervalele de întreţinere programate.

Datorită structurii sale din oţel foarte rezistent, Effer 205 este o macara foarte uşoară şi compactă, ce garantează performanțe ridicate şi o putere mare de ridicare. Macaraua a fost concepută cu sistem dublu de prindere a tijei de braţ, ceea ce-i permite braţului să lucreze la putere maximă atât în poziţie orizontală, cât şi verticală. Şi pentru mai multă versatilitate, versiunii de bază i se poate ataşa un braţ auxiliar. Ca opţiune „smart”, pentru montarea şi demontarea braţului auxiliar sau a altor accesorii pentru macara, modelul 205 oferă dispozitivul Quickfaster, ce permite conectarea tuturor furtunurilor odată.

MEq
By MEq martie 4, 2017 13:34