Noua dimensiune L-5, disponibilă pe anvelopa BKT EARTHMAX SR 51

MEq
By MEq noiembrie 8, 2021 23:24

Noua dimensiune L-5, disponibilă pe anvelopa BKT EARTHMAX SR 51

BKT a lansat recent o nouă dimensiune pentru anvelopa sa EARTHMAX SR 51, și anume 875/65 R 29 L-5. Noua linie de anvelope seria 65 este special concepută pentru încărcătoarele frontale care lucrează în aplicații agresive, în cariere cu rocă foarte abrazivă și gropi de gunoi. Acest lucru este posibil datorită benzii de rulare L-5 extra-adâncă cu rezistență la tăiere, care oferă o protecție excelentă la tăiere și la perforare și o durată de exploatare mai lungă.

EARTHMAX SR 51 dispune, de asemenea, de o protecție suplimentară a peretelui lateral, pentru tracțiune și durabilitate excepționale. Structura sa puternică All Steel și compușii rezistenți la tăiere contribuie la creșterea productivității și a orelor de operare, prevenind timpii de nefuncționare cauzați de deteriorarea anvelopelor.
Designul cu profil redus și taloanele întărite oferă o stabilitate excelentă și conduc la o durată de viață mai lungă, în timp ce umărul în formă pătrată ejectează în lateral pietrișul și reduce riscul de perforare.

Noua dimensiune 875/65 R 29 L-5 se adaugă celor existente 17.5 R 25, 20.5 R 25, 23.5 R 25, 29.5 R 29, 35/65 R 29 și 35/65 R 33. Toate sunt prevăzute cu banda de rulare specială de clasă L-5 cu compus rezistent la tăiere și sunt dimensiuni foarte populare pentru toate aplicațiile de încărcare, îndeplinind cerințele exigente din aplicațiile cu utilaje OTR la nivel global.

EARTHMAX SR 51 este doar una dintre numeroasele anvelope ale liniei EARTHMAX special concepute pentru a promova o distribuție a sarcinilor mai bună pentru autobasculante, încărcătoare frontale, buldozere, autogredere și unele vehicule multifuncționale. Gama este foarte extinsă și variată, pentru a găsi cu ușurință anvelopa perfectă pentru fiecare aplicație. Gama reunește într-o singură linie peste 20 de anvelope diferite pentru sectorul OTR, linie ce variază în funcție de aplicație, suprafață și utilaje. De asemenea, sunt disponibile în numeroase dimensiuni și variante de compuși.
EARTHMAX se extinde și evoluează în mod constant, iar asta pentru că fiecare utilizator are nevoi specifice la care BKT intenționează să răspundă.

MEq
By MEq noiembrie 8, 2021 23:24