Noile excavatoare CAT Next Generation din clasa de 20 t

MEq
By MEq octombrie 23, 2017 11:44

Noile excavatoare CAT Next Generation din clasa de 20 t

Cele trei noi excavatoare Caterpillar Next Generation din clasa de 20 de tone – 320 GC, 320 şi 323 – cresc eficiența de funcţionare, reduc costurile aferente consumului de combustibil şi întreţinerii şi îmbunătăţesc confortul operatorului comparativ cu modelele anterioare. Noile excavatoare oferă combinații unice de funcţii special concepute pentru a se potrivi marjelor de productivitate și costurilor estimate ale clienților.

Noul Cat 320 ridică ștacheta în termeni de eficiență cu ajutorul tehnologiei integrate Cat Connect, ce împinge înainte câștigurile de productivitate. Tehnologia standard împreună cu reducerea costurilor pentru combustibil și întreținere asigură o producție la costuri scăzute în aplicații medii până la heavy-duty (grele).

Proiectat pentru aplicații uşoare până la medii, noul Cat 320 GC combină echilibrul adecvat al caracteristicilor de productivitate cu reducerea consumului de combustibil și a costurilor de întreținere. Rezultatul: fiabilitate ridicată și performanță la un cost scăzut pe oră.
Având performanțe ridicate de producţie, noul Cat 323 se mândrește cu tehnologia Cat Connect integrată standard, precum și cu cea mai mare putere și capacitate de ridicare din gamă. Aceste caracteristici se alătură consumului redus de combustibil și costurilor reduse de întreținere pentru a oferi o productivitate maximă la cel mai mic cost.

Tehnologia mărește eficiența cu până la 45%
Noile modele Cat 320 și 323 oferă cel mai înalt nivel de tehnologie standard instalată din fabrică pentru a crește productivitatea. Ambele modele sunt echipate cu tehnologia Cat Connect integrată, ce crește eficiența de operare cu până la 45% față de operațiile tradiționale de nivelare.

Oferind asistență pentru adâncime, pantă și distanța pe orizontală, tehnologia Cat Grade cu sistem 2D îi ajută pe operatori să obțină rapid și precis nivelarea dorită. Folosind funcția E-fence a sistemului, mașina poate lucra în condiții de siguranță sub structuri sau în zone cu trafic, împiedicând orice parte a excavatorului să se deplaseze în afara punctelor de setare definite de operator. Sistemul standard 2D poate fi actualizat la tehnologia Cat Grade cu Advanced 2D sau Cat Grade cu 3D.

Tehnologia standard Grade Assist automatizează mișcările brațului, balansierului și cupei, astfel încât operatorii să poată menține înclinația simplu și fără efort, folosind o singură manetă pentru săpare. Funcția Cat Payload de cântărire la bord, integrată din fabrică pe modelele Cat 320 și 323, oferă sarcini precise de încarcare și o eficiență sporită a încărcării prin cântărirea din mers și prin estimări în timp real ale sarcinii utile, pentru a preveni supraîncărcarea / subîncărcarea camionului. Sistemele hardware și software Cat LINK conectează șantierele cu munca de birou și oferă clienților informații esențiale de operare.

Economii de combustibil ce ajung până la 25%
Motoarele durabile Cat asigură celor trei noi excavatoare randamente de putere cuprinse între 90 și 121 kW. Utilajele eficiente de generație viitoare consumă până la 25% mai puțin combustibil decât modelele anterioare echivalente. Noua funcție de operare Smart reglează automat puterea motorului și a sistemului hidraulic la condițiile de săpare, optimizând atât consumul de combustibil, cât și performanța. Turația motorului este redusă automat când sistemul hidraulic nu este solicitat, diminuând și mai mult consumul de combustibil.

Mai eficient decât sistemele cu un singur ventilator, noul sistem de răcire utilizează mai multe ventilatoare electrice, ce monitorizează independent temperaturile uleiului hidraulic, ale radiatorului și ale răcitorului secundar final (aftercooler-ului) aer-aer pentru a furniza debitul exact de aer necesar. Având un nou sistem hidraulic construit pentru sensibilitate la răspuns și eficiență, Cat 320 GC, 320 și 323 dispun de o nouă supapă principală de control care elimină necesitatea liniilor pilot, reduce pierderile de presiune și scade consumul de combustibil. Mai puține linii hidraulice pe excavatoare înseamnă o reducere cu 20% a uleiului necesar, scăzând, de asemenea, pe termen lung costurile de operare.

Costuri de întreținere mai mici cu până la 15%
Oferind intervale extinse și mai sincronizate de întreținere, noile excavatoare Cat lucrează mai mult la un cost mai mic de operare și reduc costurile de întreținere cu până la 15% față de seria anterioară. Având o rezistență mai mare la murdărie, noul filtru de retur al uleiului hidraulic Cat are o durată de viață de 3.000 de ore, adică o creștere cu 50% față de filtrele anterioare. Un nou filtru de aer Cat – cu filtru integrat de pre-curățare și filtru primar și secundar – prelungește durata de viață la 1.000 de ore, adica o creștere de 100% față de modelele anterioare, în timp ce noul filtru din capacul rezervorului de combustibil extinde durata de viață la 2.000 de ore. Cele trei filtre ale sistemului de combustibil oferă fiecare un interval de service de 500 de ore.

Toate verificările zilnice de mentenanță pentru uleiul de motor, separatorul integrat de apă / combustibil, rezervorul de apă și sedimente și nivelul sistemului de răcire se fac de la nivelul solului, operațiile de rutină fiind astfel mai rapide, mai ușoare și mai sigure. Amplasarea filtrelor în zone sigurre (consolidate) reduce timpii de service.

Noua cabină, concepută pentru a îmbunătăți performanța operatorului
Toate cabinele excavatoarelor Cat Next Generation sunt dotate cu funcții standard, precum buton de pornire fără cheie, monitor tactil mare de 203 mm, buton selector pentru control și structuri de protecție la rostogolire (ROPS), pentru un nivel mai avansat de confort al operatorului, siguranță și funcționare silențioasă. Butoanele programabile pentru răspuns și configurație (pattern) de pe joystick îi permit operatorului să formeze setări de productivitate. Noii suporți ai cabinei reduc vibrațiile cu până la 50% față de modelele anterioare, diminuând oboseala operatorului.

Echipată la alegere cu pachetele Comfort, Deluxe sau Premium, noua cabină spațioasă are un design cu profil redus și geamuri mari în față, în lateral și în spate pentru a spori vizibilitatea frontală și laterală. Opțional se poate obține o vizibilitate la 360 de grade prin combinarea imaginilor primite de la mai multe camere montate pe utilaj, îmbunătățind controlul vizual al operatorului în toate direcțiile. Controlul automat al climei păstrează setările temperaturii din cabină, indiferent de temperatura exterioară a mediului ambiant. Un radio integrat cu Bluetooth și porturi USB pentru conectarea și încărcarea telefoanelor aduce confortul de acasă în cabina operatorului. Consola de comandă înclinabilă, pentru modelele cabinelor Deluxe și Premium, asigură intrarea/ieșirea cu ușurință în/din cabină.

Specificații tehnice excavatoare CAT Next Generation

MEq
By MEq octombrie 23, 2017 11:44