Noile cuple Cat Hydraulic Connecting CW pentru excavatoare între 7,5 și 27 tone

MEq
By MEq mai 27, 2024 20:33

Noile cuple Cat Hydraulic Connecting CW pentru excavatoare între 7,5 și 27 tone

Valorificând succesul de zeci de ani în exploatare al platformei hidraulice de cuplare CW, Caterpillar anunță trei noi modele de cuple Cat Hydraulic Connecting CW (HCCW). Prin conectarea perfectă la sistemul hidraulic al utilajului, cuplele rapide HCCW permit operatorilor înlocuirea uneltelor de lucru hidraulice cu funcționalitate completă în doar câteva secunde, direct din cabină.

Noile cuple Cat Hydraulic Connecting CW pentru excavatoare între 7,5 și 27 toneCompatibile cu orice unealtă de lucru hidraulică de la Cat, înlocuirile rapide cu HCCW oferă operatorului posibilitatea de a folosi unealta de lucru potrivită pentru fiecare lucrare, crescând astfel productivitatea generală și uzul uneltelor. Înlocuirea rapidă a uneltelor de lucru folosind interfața de conectare hidraulică poate reduce timpii, comparativ cu sistemele statice de cuplare sau cu uneltele de lucru cu fixare cu bolț. Platforma de cuplă CW dovedită în condiții reale de lucru este construită pentru a rezista și pentru a menține costurile la un nivel minim.

Noile cuple rapide HCCW20, HCCW30 și HCCW40 sunt compatibile cu o gamă largă de excavatoare, cu capacități de la 7,5 la 27 de tone. Fiecare model are o capacitate standard de ridicare de 10 tone, funcție exclusivă Locking Control System și tehnologie cu senzor de măsurare a poziției penei de blocare, indicând operatorului statusul cuplei. Fiind conforme cu standardul european EN474, numeroasele măsuri electronice și mecanice asigură cuplarea uneltei de lucru, chiar și în cazul pierderii accidentale a presiunii. Confirmările vizuale și sonore afișate pe monitorul din cabină informează operatorul despre efectuarea cu succes a conectării uneltei de lucru.

Noul design le asigură un debit hidraulic îmbunătățit pentru a reduce limitarea de ordin hidraulic, minimizând acumularea de căldură și reducând cantitatea de putere a motorului necesară pentru operare. Fabricate și dimensionate pentru performanțe la debit mare, cuplele asigură operarea uneltelor de lucru hidromecanice la capacitate maximă cu contrapresiune limitată. Conexiunile hidraulice fiabile previn scurgerile de ulei hidraulic la înlocuirea uneltei de lucru, în timp ce designul sistemului de decuplare rapidă ajută la îmbunătățirea duratei de viață și ușurează întreținerea.

Noile cuple Cat Hydraulic Connecting CW pentru excavatoare între 7,5 și 27 tonePosesorii de flote de excavatoare Cat ce utilizează cuple CW nu sunt obligați să-și modernizeze utilajele pentru a utiliza noile cuple rapide HCCW. Uneltele fabricate, precum cupele de săpat, sunt perfect compatibile cu actualele cuple CW, dar și cu noile HCCW. Noile suporturi ale cuplei hidraulice (HC) permit utilizarea uneltelor hidromecanice actuale cu HCCW, precum foarfecele hidraulice, ciocanele hidraulice și graiferele.

Direcționarea internă a furtunurilor hidraulice prin cuplă și suport le protejează împotriva deteriorării și astfel se reduc costurile totale pentru furtunuri și reparații. Astfel se valorifică beneficiile platformei de cuplare rapidă prin adăugarea de conectori rapizi durabili și de înaltă performanță tip tată / mamă, situați în cuplă și în suportul pentru unealta de lucru. Capacul și închiderea etanșă asigură protecție suplimentară pentru cuple și previn contaminarea sistemului hidraulic.

MEq
By MEq mai 27, 2024 20:33