Noi turnuri de lumină Chicago Pneumatic LED, cu generator integrat

MEq
By MEq octombrie 2, 2017 17:02

Noi turnuri de lumină Chicago Pneumatic LED, cu generator integrat

Chicago Pneumatic și-a extins gama de turnuri de iluminat electrice odată cu lansarea a două noi modele: CPLT V2 LED și CPLT V3 LED. Ambele pot fi integrate cu recent lansatul generator cu invertor CPPG, care este o sursă sigură de alimentare AC (curent alternativ) sub 3 kW. În această combinație, constructorii au acces la o soluție fără cablu, flexibilă, ușoară și lesne de amplasat, ce oferă instant lumină chiar și în medii de lucru la distanță sau în lipsa unei rețele electrice.

Ideale în aplicații în care vizibilitatea optimă este crucială, turnurile de lumină CPLT V2 LED și CPLT V3 LED sunt, de asemenea, simple de conectat la o sursă de energie electrică (la o priză). Acestea dispun de patru becuri cu LED de 160 W de înaltă calitate și asigură o acoperire medie de 2.000 sau 3.000 m2, în funcție de modelul ales. Catargul vertical de 5,5 m poate fi ridicat cu ușurință pentru a obține o acoperire maximă. De asemenea, carcasa robustă protejează turnul și îl păstrează la performanțe de vârf în diferite condiții meteo.

Service-ul ușor și posibilitatea de transport lejer au fost, de asemenea, luate în considerare în proiectarea noilor turnuri de lumină. Acestea oferă puncte de acces simple pentru lucrările de întreținere și, datorită dimensiunilor compacte, pot fi transportate pe un singur camion până la 24 de unități. Acest lucru, împreună cu eficiența excelentă, face ca turnurile de lumină CPLT V2 LED și CPLT V3 LED să fie o alegere accesibilă pentru o gamă largă de aplicații în industrie, precum: construcții, cariere și exploatări de suprafață, evenimente în aer liber.

Generatoarele CPPG, care pot fi integrate cu oricare dintre cele două turnuri de lumină, sunt dotate cu motoare pe benzină și echipate cu sistem de pornire cu starter cu recul, ceea ce face pornirea extrem de rapidă. Datorită designului robust și caracteristicilor de protecție termică, aceste generatoare sunt capabile să funcționeze în medii și condiții meteo dure. Generatoarele cu invertor CPPG sunt disponibile în versiunile de frecvențe de 50 și 60 Hz, cu CPPG 2i / CPPG 2iW și CPPG 3.5 / CPPG 3.5iW, cu ieșiri nominale de 1.6 kVA, respectiv 3 kVA.

MEq
By MEq octombrie 2, 2017 17:02