Mută o sarcină de 16 t doar din vârful degetelor

MEq
By MEq februarie 11, 2019 19:47

Mută o sarcină de 16 t doar din vârful degetelor

Titan Radio Remote (TRR) pentru încărcătoarele schip Hyva este cea mai nouă soluție „one hand ergonomic” ce ușurează încărcarea/descărcarea. Dezvoltată pe baza tehnologiei regăsite pe radiocomenzile pentru macarale, TRR permite operatorilor de skiploadere să mute și să controleze cu precizie milimetrică un container de 16 tone. TRR împreună cu controlul hidraulic prin intermediul Stepper Motor Spools (SMS) – o premieră în industrie – permite abordarea de aplicații care necesită mișcări foarte sensibile și multă precizie în manipularea delicată a sarcinilor dificile.

Complementar soluției TRR este sistemul de cântărire TWS (Titan Weighing System) care afișează automat sarcina containerului pe displayul radiocomenzii TRR. Acest sistem integrat, cu o precizie de aproximativ 1% din masa măsurată, previne supraîncărcarea și economisește timp și bani, întrucât operatorul nu mai trebuie să utilizeze stații/platforme de cântărire.

Un alt avantaj sunt brațele de ridicare cotite (Cranked Lifting Arms), care îmbunătățesc manipularea sarcinilor în spații restrânse. Noile brațe au cea mai mare capacitate de ridicare și cea mai lungă deschidere telescopică și, împreună cu înălțimea generală redusă și stabilitatea ridicată, oferă cele mai bune specificații disponibile în prezent pe piață. Această specificație îmbunătățită facilitează operații precum încărcarea/descărcarea și stivuirea containerelor.

Toate piesele din oțel ale noilor încărcătoare schip Titan vin vopsite în camp electrostatic de pe linia de producție, astfel fiind mai rezistente la impact și la coroziune. Pentru montarea mai ușoară și mai rapidă pe șasiu, cadrele inferioare sunt prinse cu șuruburi, iar pentru siguranța containerelor și a încărcăturii există sisteme hidraulice de blocare și modalități de acoperire. Împreună, aceste caracteristici inovatoare oferă beneficii semnificative industriei de transport în termeni de eficiență, productivitate, siguranță și grija față de mediu.

MEq
By MEq februarie 11, 2019 19:47