McCloskey lansează un nou brand axat pe soluții de reciclare și mediu

MEq
By MEq ianuarie 31, 2022 16:47

McCloskey lansează un nou brand axat pe soluții de reciclare și mediu

Datorită expansiunii dinamice și realinierii capacităților sale de reciclare, McCloskey International a anunțat o nouă identitate de brand ce va sprijini evoluția acestei divizii de business și va consolida angajamentul său față de sectorul de reciclare a deșeurilor la nivel mondial. Așadar, divizia va merge mai departe sub noul brand McCloskey Environmental (MCE).

Lumea se confruntă cu unele provocări majore. Schimbările climatice asociate cu cererea în continuă creștere pentru energie și materii prime pun mediul într-o presiune din ce în ce mai mare. Astfel, sunt necesare soluții pe termen lung pentru a preveni ca aceste provocări să conducă la o situație fără speranță. Iar principalul task asumat de McCloskey este să aibă o contribuție pozitivă pentru a întâmpina aceste provocări.

Strategia pentru noua divizie se bazează pe parteneriate cu companii care au deja experiența de a furniza soluții ce maximizează profitul și oferă performanțe excepționale. Împreună cu aceste companii, McCloskey Environmental va proiecta și produce o gamă completă de produse, inclusiv tocătoare, ciururi și benzi transportoare. Noul design păstrează culoarea de brand a McCloskey și reflectă maturizarea și evoluția unui lider în această industrie cu o rețea globală de distribuție dedicată.

„Clienții noștri caută mereu soluții moderne, flexibile și rentabile de procesare a deșeurilor. Abordarea noastră orientată către client în ceea ce privește dezvoltarea produselor ne-a determinat să investim semnificativ în înființarea acestei noi divizii de business, axată pe proiectarea și fabricarea de utilaje de reciclare de înaltă calitate. Produsele McCloskey Environmental vor oferi clienților avantaje semnificative, inclusiv costuri mai mici de proprietate, costuri de producție mai reduse și ușurință în operare și întreținere”, a spus Ben Frettsome, director de linie de produse la McCloskey.

MEq
By MEq ianuarie 31, 2022 16:47