Link-Belt lansează excavatorul cu braț lung 350 X4 Long Front

MEq
By MEq martie 7, 2018 22:35

Link-Belt lansează excavatorul cu braț lung 350 X4 Long Front

LBX Company anunță excavatorul Link-Belt 350 X4 Long Front pentru piața nord-americană. Seria X4 dispune de motoare inovatoare Isuzu EPA Tier 4 Final care oferă un echilibru între putere, productivitate și eficiență energetică. Clienții pot obține o economie de combustibil de până la 8% pe mașina de bază, beneficiind de faptul că filtrul de particule nu necesită întreținere sau înlocuire.

350 X4 Long Front este singurul excavator cu braț lung construit din fabrică în această gamă de dimensiuni. Pentru orice aplicație, cele trei moduri de functionare ale motorului oferă putere și un control fiabil: modul SP (Speed Priority) pentru lucrări rapide; modul H (Heavy) pentru combinația optimă între putere și economia de combustibil; modul A (Applied Power) cu 13 setări diferite ale turației, pentru controlul precis în ridicări grele și lucrări de nivelare.

Modelul 350 X4 este versatil și suficient de solid pentru a se descurca într-o varietate de aplicații de dragare, curățare și taluzare. „Mașina de bază 350 X4 LF oferă timpi de ciclu cu până la 8% mai rapizi decât modelul precedent”, a declarat Adam Woods, Manager de produs LBX. „Această creștere a performanței se datorează în mare parte unei noi valve de control cu un debit hidraulic mai mare cu 30%. Am crescut dimensiunea brațului, a balansierului și a supapelor auxiliare (de control a direcției de curgere a lichidului hidraulic – n.r.) pentru a reduce pierderile de presiune și a distribui uleiul mai ușor. Două pompe Kawasaki cu piston axial cu volum variabil, controlate electric, impreuna cu o pompă cu roți dințate Kawasaki se asigură că fluxul hidraulic ajunge exact acolo unde și când este nevoie. În final rezultă mişcări mai line, manevrabilitate și precizie în toate modurile de operare.

Cabina este certificată ROPS/FOPS şi asigură operatorului confort prin ergonomia dotărilor interioare. Monitorul color LED de 7 inch din cabină oferă un meniu uşor navigabil şi asigură comanda excavatorului şi a ataşamentelor sale. Camera video din spatele maşinii este, de asemenea, accesibilă prin intermediul monitorului LED, care poate afişa imagini ale zonei de lucru din spate. Pentru vizibilitate absolută, se poate adăuga sistemul WAVES (Wide Angle Visual Enhancement System), ce include trei circuite închise şi camere de înaltă rezoluţie ce asigură o vedere la 270 grade, fără puncte oarbe.

Specificații tehnice:
Masa operațională: 40.007 kg
Adâncimea max. de săpare: 14.1 m
Raza max. la nivelul solului: 18.55 m
Forța de săpare a cupei: 109 kN
Capacitatea cupei: 0.50-1.01 m3
Putere motor: 268 hp (200 kW) @ 1,900 rpm

MEq
By MEq martie 7, 2018 22:35