Linden Comansa expune în premieră la ConExpo o macara turn cu braţ înclinat

MEq
By MEq decembrie 20, 2016 20:01

Linden Comansa expune în premieră la ConExpo o macara turn cu braţ înclinat

Linden Comansa va participa la viitorul târg ConExpo-Con/Agg 2017, care se va desfăşura în perioada 7-11 martie la Las Vegas. Ca şi la precedentele ediţii, producătorul spaniol va expune împreună cu subsidiara Linden Comansa America (LCA) – distribuitorul exclusiv pentru piaţa nord-americană.

Vizitatorii standului Linden Comansa vor putea afla mai multe despre macaraua turn cu braţ înclinat LCL310 – expusă în premieră în America. Pe lângă aceasta, vor mai fi prezentate diferite alte macarale şi noi produse dezvoltate şi lansate recent:
– Marcând prima sa apariţie la ConExpo, macaraua turn cu braț înclinat LCL 310 vine în trei versiuni: de 12, 18 și 24 tone. Lungimea maximă a braţului înclinat este de 60 m, permițând diferite configurații de braț la fiecare 5 metri. Macaraua, cu un design compact, este ideală pentru utilizarea în orașe aglomerate sau pe şantiere în zone strâmte.
– Deşi nu va fi expusă în Las Vegas, macaraua turn cu braţ înclinat LCL700, cel mai mare model de acest tip din gama Linden Comansa, va fi lansată oficial cu câteva săptămâni înainte de ConExpo şi va fi disponibilă în versiunile de 50 şi 64 t. Calităţile macaralei LCL700 o fac perfectă pentru pieţele din SUA şi Canada, dar şi în marile oraşe din America Latină.
– Macaralele turn flat-top de mari dimensiuni au fost, în mod tradiţional, cele mai comune în America de Nord și cele mai de succes modele Linden Comansa în regiune. Prin urmare, 21LC335 și 21LC550 vor fi expuse pe durata târgului, deoarece au fost recent modernizate și optimizate pentru a ridica sarcini de până la 20, respectiv 25 t.
– 21LC450 este o altă macara flat-top recent dezvoltată, bine primită pe piața nord-americană. Linden Comansa va răspândi acest model, cu o capacitate maximă de încărcare de 25 t.
– Seria 300 de macarale turn flat-top constă din două modele cu sarcini maxime de la 32 la 90 t. Aceste macarale acoperă necesitățile pieței construcțiilor industriale și de infrastructură nu numai în cele două Americi, ci și în întreaga lume.

Bill Carbeau, vicepreşedinte al Linden Comansa America anticipează un eveniment intens: „Piața nord-americană rămâne optimistă, multe proiecte sunt gata de a fi lansate, iar analiștii prezic o creștere pozitivă în industria noastră.”

„O mulțime de vizitatori ConExpo vor veni din America Centrală şi de Sud, și chiar din alte părţi ale lumii. La stand vor învăța cum gama noastră largă de macarale turn poate să-i ajute în orice tip de proiect de construcție. Linden Comansa oferă macarale cu sarcini maxime de la 4 la 90 de tone, toate ușor de ridicat și întreţinut, oferind cele mai noi tehnologii…”, spune Martín Echevarria, Sales Manager la Linden Comansa.

ConExpo 2017 va bifa cea de-a cincea participare consecutivă a Linden Comansa şi Linden Comansa America la acest târg. Linden Comansa America a fost înfiinţată în 2002 pentru a deservi ţările NAFTA. Fabrica din Pineville, în Carolina de Nord, include şi departamentele de vânzări şi asistență, precum şi un depozit mare de componente şi piese de schimb.

MEq
By MEq decembrie 20, 2016 20:01