Liebherr L 580 LogHandler XPower, distins cu Red Dot Design Award 2017

MEq
By MEq mai 3, 2017 13:11

Liebherr L 580 LogHandler XPower, distins cu Red Dot Design Award 2017

Liebherr L 580 LogHandler XPower a fost distins cu Red Dot Award 2017 la categoria Product Design. Juriul a fost impresionat de liniile distincte şi de braţul puternic de ridicare al noului L 580 LogHandler XPower. Astfel, Liebherr-Werk Bischofshofen celebrează câştigarea prestigiosului premiu de design la doar câteva săptămâni de la lansarea pe piaţă a manipulatorului pentru buşteni.

L 580 LogHandler XPower este un utilaj specializat pentru manipularea buştenilor. Având la bază experimentatele încărcătoare mari de roți XPower, Liebherr a dezvoltat noul L 580 LogHandler XPower pentru cerințele specifice din industria lemnului. Noul “combi-grab” hidraulic a fost proiectat pentru a ridica buşteni cu uşurinţă şi a manipula sarcini de până la 8.7 t.

Sistemul inovativ Smooth Speed Reduction (SSR) asigură siguranţă şi precizie în manipularea buştenilor, iar lanţul cinematic cu divizor de putere (power-split) XPower garantează eficiența consumului de combustibil, fără a afecta în vreun fel accelerarea şi viteza de deplasare.
Silueta lui L 580 LogHandler XPower transmite un sentiment de putere și reflectă caracteristicile sale dinamice de conducere. În plus, designul său compact permite un acces facil pentru lucrările de întreținere. Capota conică a motorului și suprafeţele vitrate generoase ale cabinei oferă operatorului o vizibilitate ideală și siguranță sporită în vecinătatea încărcătorului. O serie de operațiuni pot fi personalizate pentru a crea un mediu de lucru confortabil.

Expus în premieră la Ligna 2017
Noul L 580 LogHandler XPower este deja disponibil pe piață şi îşi va face debutul expozițional în perioada 22-26 mai la Ligna 2017, cel mai mare târg comercial pentru industria lemnului și forestier, care va avea loc la Hanovra, Germania. De asemenea, Liebherr va prezenta noul utilaj şi la târgul ElmiaWood din Jönköping, Suedia, în perioada 7-10 iunie 2017.
L 580 LogHandler XPower oferă niveluri ridicate de performanță și productivitate, ori de câte ori companiile au nevoie de manipularea și transportul unor volume mari de buşteni și trunchiuri de copaci. Manipulatorul poate acoperi transportul buştenilor pe distanțe mai mari, la viteze ridicate.

MEq
By MEq mai 3, 2017 13:11