Lansatorul de conducte Cat PL61, modernizat pentru performanțe mai bune și mai multă siguranță

MEq
By MEq aprilie 11, 2018 22:41

Lansatorul de conducte Cat PL61, modernizat pentru performanțe mai bune și mai multă siguranță

Parte a unei linii complete de lansatoare de conducte special construite, modelul actualizat Cat PL61 oferă o capacitate maximă de ridicare 18.145 kg. Noul model își păstrează confortul obișnuit și caracteristicile de mentenanță ușoară, cu actualizări pentru o siguranță mai mare și performanțe sporite. Lățimea de transportat de 3240 mm a tractorului, asociată cu suportul oferit de rețeaua de distribuitori Cat, înseamnă un echipament disponibil oricând și oriunde e nevoie de el.

Proiectat pentru siguranță
PL61 dispune de o cameră retrovizoare însotită de un monitor dedicat, care asigură o vizibilitate sporită a părții din spate a utilajului. Sistemul Load Monitor Indicator (LMI) este disponibil și este un atașament obligatoriu în cazul respectării reglementărilor regionale. Ambele tipuri de cabină (deschisă și închisă) au structură de protecție ROPS integrată din fabrică pentru a proteja operatorii și utilajul în caz de răsturnare. Ieșirea de siguranță prin geamul spate și funcția de frânare rapidă sunt acum comune în întreaga linie de lansatoare de conducte Cat, pentru o siguranță sporită și o operare mai intuitivă.

În plus față de confort și ușurința operării, noul PL61 oferă un răspuns mai rapid al direcției decât predecesorul său, pentru o manevrabilitate superioară a conductei. Sistemul de alimentare mai robust poate face față și combustibililor de o calitate inferioară, iar pachetul de operare în condiții de temperaturi scăzute oferă caracteristici suplimentare de confort în cabină și de pornire/performanțe fiabile ale motorului în medii cu climat rece.
Propulsat de un motor diesel Cat cu tehnologie ACERT, PL61 îndeplinește standardele de emisii EPA Tier 4 Final / EU Stage IV / Coreea Tier 4. De asemenea, este disponibilă și o configurație pentru standardele de emisii Stage IIIA Nonroad din China, Bharat III din India, Stage IIIA pentru Uniunea Economica Eurasiatică, standardele ECE R96 Stage IIIA, echivalente cu Tier 3 / Stage IIIA.

Întreținere ușoară
La fel ca toate utilajele Cat, PL61 este proiectat pentru o întreținere rapidă și ușoară, cu acces de la nivelul solului la punctele de service grupate. Întrucât utilajul este unul special construit, distribuitorul Caterpillar este singura sursă de piese și servicii pentru toate componentele sale. Rețeaua de dealeri Cat din întreaga lume înțelege suportul unic pe care îl presupun lucrările de lansare de conducte, mai ales în zone izolate.
Tehnologiile Cat Connect LINK oferă date telematice utilizatorilor conectați wireless la echipamentele lor, oferind informații valoroase despre performanțele utilajelor sau ale flotei. Tehnologia Product Link este complet integrată, asigurând acces ușor la informații în timp util, precum localizarea utilajului, orele de lucru, consumul de combustibil, timpul de relanti și codurile de eveniment. Datele sunt disponibile prin intermediul interfeței online VisionLink, ajutând la gestionarea mai eficientă a flotei și la reducerea costurilor de exploatare.

MEq
By MEq aprilie 11, 2018 22:41