Kubota a prezentat la Plantworx 2017 un nou miniexcavator eco friendly

MEq
By MEq iunie 12, 2017 23:27

Kubota a prezentat la Plantworx 2017 un nou miniexcavator eco friendly

Kubota și-a prezentat noul miniexcavator KX042-4 la târgul Plantworx din Leicestershire. Utilajul de 4 tone este cel mai ecologic excavator din clasa sa. Noul miniexcavator a fost prezentat alături de multe alte produse Kubota destinate sectorulu de construcții.

KX042-4 include un filtru de particule diesel (DPF) ce asigură o evacuare curată și modul ECO Plus ce reduce consumul de combustibil. Sistemul Common Rail (CRS) controlează electronic timpul și cantitatea de combustibil injectată în etape, și nu simultan, pentru a asigura o ardere optimă. Rezultă o eficiență mai mare, o mai bună economie de combustibil și un zgomot mai mic al motorului.

Nivelurile ridicate de performanță ale Kubota se potrivesc cu avantajele de mediu ale noii mașini. Anumite caracteristici ale modelului KX042-4, precum fluxul de ulei al circuitului auxiliar (AUX) cu controlul proporțional al debitului, functionarea automată la ralanti și funcția auto-shift oferă mașinii puterea și versatilitatea de a gestiona cu ușurință și eficiență lucrările dificile.

De asemenea, a fost expus recent lansatul model KX080-4a, o versiune îmbunătățita a popularului KX080-4, care folosește cele mai recente soluții tehnologice și poate fi echipat optional cu un braț din 2 piese, pentru a se potrivi unei game extinse de lucru.

„Plantworx este un eveniment fantastic pentru Kubota și suntem încântați să lansăm noul KX042-4, cel mai ecologic miniexcavator de pe piață din categoria sa, prezentand atât performanțele mașinii, cât și avantajele de mediu pe care le oferă”, a afirmat Adrian Mann, Product Manager – Construction la Kubota UK. „La Kubota, ne mândrim cu inovațiile noastre, deschizând drumul în industrie, iar KX042-4 este o dovadă a acestui lucru. Noile excavatoare introduse pe piața din Marea Britanie în acest an au un potențial uriaș, iar utilajele din seria KX arată modul în care Kubota este capabilă să lanseze versiuni îmbunătățite ale unor modele deja cunoscute, oferind valoare adaugată constructorilor, firmelor de închiriere și operatorilor”.

Kubota a prezentat, de asemenea, mai multe încărcătoare frontale din recent lansata serie R, toate utilajele fiind echipate cu scaun cu suspensie completă, manetă de operare multifuncțională și coloană de direcție înclinabilă, pentru a oferi utilizatorului o mai mare ușurință de operare și un nivel ridicat de confort.
În ceea ce privește motoarele, Kubota a prezentat la stand un nou produs, modelul V3800 BG diesel, care vine acum echipat cu un pachet de putere. Printre alte motoare de la stand au mai fost D1803 CRT și WG2503.

MEq
By MEq iunie 12, 2017 23:27