Komatsu a încheiat procedura de achiziție a Joy Global, care se va numi Komatsu Mining Corp.

MEq
By MEq aprilie 6, 2017 16:39

Komatsu a încheiat procedura de achiziție a Joy Global, care se va numi Komatsu Mining Corp.

Komatsu America Corp., subsidiară a Komatsu Ltd., a încheiat procesul de achiziție al companiei Joy Global Inc., lider mondial în sectorul utilajelor miniere de mare productivitate. Păstrându-și sediul în Milwaukee, Joy Global Inc. își va schimba numele în Komatsu Mining Corp. și va funcționa ca subsidiară a Komatsu. De asemenea, compania va continua să promoveze și să investească în brand-urile de produs P&H, Joy și Montabert.

Komatsu își menține angajamentul de a deservi direct sectorul de industrie minier la nivel mondial, iar prin intermediul produselor, serviciilor și tehnologiilor sale se axează pe sprijinirea clienților pentru îmbunătățirea productivității și a siguranței în operațiunile lor din întreaga lume.

„Combinația dintre echipamentele noastre miniere de suprafață Komatsu și cele sub mărcile P&H, Joy și Montabert, de suprafață și subterane, ne va permite să oferim clienților noștri o gamă completă de soluții miniere“, a declarat Tetsuji Ohashi, Președinte și CEO al Komatsu.

Încheierea tranzacției adaugă echipei Komatsu peste de 10.000 de angajați cu profunde cunoștințe și experiență în industria minieră, ducând totalul angajatilor companiei la nivel mondial la peste 57.000. Punând accent pe furnizarea continuă de servicii și produse pentru clienții săi, Komatsu intenționează să îmbine cele mai bune practici ale ambelor companii, aliniind organizarea și funcționarea în vederea obținerii unui suport optim pentru clienți. Tranzacția este evaluată la aproximativ 3,7 miliarde $ și include și datoriile restante.

MEq
By MEq aprilie 6, 2017 16:39