Jungheinrich lansează modelele entry-level EFG

MEq
By MEq septembrie 13, 2022 12:06

Jungheinrich lansează modelele entry-level EFG

Jungheinrich lansează la nivel internațional două noi serii de stivuitoare electrice. Noile stivuitoare EFG sunt modele entry-level rentabile pentru sarcini clasice de transport și stivuire între 1,6 și 3 tone.

Jungheinrich își extinde portofoliul de stivuitoare contrabalansate cu două noi modele EFG în segmentul entry-level. Aceasta înseamnă că de acum înainte, pe lângă bine cunoscutele sale stivuitoare electrice de înaltă performanță, compania va oferi pentru prima dată clienților săi modele de bază, pentru aplicații ușoare până la medii.

Stivuitoarele vin cu performanțe, fiabilitate și durabilitate impresionante, la costuri de achiziție reduse. „Cu seriile EFG BB și BC, am reușit să creăm o nouă interpretare a calității, care se mândrește cu funcționalitate impresionantă, eficiență și un raport atractiv preț-performanță”, spune directorul de vânzări Christian Erlach.

Concepute pentru utilizare ocazională în operațiuni într-un singur schimb, stivuitoarele sunt destinate în primul rând să atragă clienții care se bazează pe calitatea dovedită Jungheinrich chiar și în segmentul entry-level. „Cu noua noastră serie EFG, țintim în mod deliberat companiile mici și mijlocii și nevoile lor specifice: costuri reduse de achiziție, timpi de livrare rapizi și echipamente de bază solide”, spune Erlach.

Gamă extinsă de modele entry-level
Stivuitoarele din seriile EFG BB și BC sunt disponibile în versiuni cu 3 și 4 roți și, cu capacități de încărcare de până la 3 tone, pot fi utilizate într-o gamă largă de sectoare: în producție, comerț, depozitare, ateliere sau agricultură. Gama de modele acoperă întregul spectru de sarcini de stivuire și transport.

Manevrabilul stivuitor cu trei roți EFG BB 216k, de exemplu, este deosebit de potrivit pentru manipularea flexibilă în medii de depozitare restrânse, datorită designului său compact. Stivuitoarele cu patru roți EFG BC sunt disponibile cu capacități de încărcare de la 1,6 la 3,0 tone.

Modelele EFG BC 325(k)/330 în special sunt alternativa rentabilă la vehiculele din segmentul de 80V, datorită echipării lor cu baterie de 48V. Sunt potrivite și pentru aplicații în aer liber. Cele trei tipuri diferite de catarg într-un număr mare de dimensiuni și modele oferă soluția potrivită pentru toate aplicațiile standard până la înălțimea de ridicare de 6.500 mm. Catargul și deplasarea laterală sunt acționate hidraulic și sunt controlate prin manete de comandă mecanice. Este posibilă utilizarea unor atașamente simple cu echipamente opționale selectate.

Performanță ridicată la costuri reduse
Stivuitoarele din seriile EFG BB și BC sunt fabricate la uzina Jungheinrich din Qingpu, China. Acestea beneficiază de aceleași standarde de calitate ca și seriile de performanță Jungheinrich, care sunt construite în Germania.

Sunt echipate standard cu frâne cu discuri umede. Datorită designului încapsulat, frânele sunt deosebit de rezistente la murdărie și garantează o sensibilitate ridicată la frânare, cu cerințe reduse de întreținere. Până la 30% din energie este recuperată în timpul procesului de frânare, crescând semnificativ durata de viață a vehiculelor per ciclul bateriei. Tracțiunea față cu motor dublu și transmisia ZF asigură performanțe ridicate cu un consum redus de energie în fiecare aplicație.

Siguranță și ergonomie sofisticate
Seriile EFG BB și BC sunt echipate standard cu sistemul de siguranță Jungheinrich curveCONTROL, care reduce automat viteza stivuitorului în viraje, în funcție de unghiul de virare. Acest lucru reduce semnificativ riscul de accidente în viraje, mai ales atunci când se lucrează cu sarcini mari.

Cele 5 moduri de deplasare diferite permit funcționarea în siguranță, adaptată oricărei situații de depozit. Plafonul de protecție arcuit, profilurile compacte ale catargului și direcționarea optimizată a lanțului și a furtunului asigură vizibilitate deplină de jur împrejur pentru o operare în siguranță.

Echiparea standard de pe seriile EFG BB și BC include display-ul Jungheinrich în versiunea sa de 2 inch. Acesta informează operatorul despre starea bateriei, durata de funcționare rămasă și modurile de deplasare selectate; de asemenea, oferă instrucțiuni de siguranță selectate, dacă este necesar. Scaunul Grammer MSG 65 este disponibil opțional pentru condiții de lucru deosebit de ergonomice.

MEq
By MEq septembrie 13, 2022 12:06