John Deere Forestry își extinde rețeaua de distribuție în Europa de Est

MEq
By MEq martie 4, 2024 17:22

John Deere Forestry își extinde rețeaua de distribuție în Europa de Est

John Deere își consolidează prezența în Europa prin numirea unui nou distribuitor local în Ungaria. Până acum, clienții din țara vecină erau deserviți de distribuitorul austriac John Deere Forestry ÖFORST GmbH & Timbertrans Kft.

John Deere Forestry își consolidează continuu serviciile de asistență pentru clienți și vânzări la nivel internațional printr-o rețea de dealeri profesioniști, orientați către client. O rețea care, în strânsă colaborare cu John Deere, promovează pe piață o poziție predominantă a produselor John Deere.

John Deere Forestry are plăcerea de a anunța JG-Max Bt. ca partener autorizat de vânzări și service în Ungaria. Înființată în 2004, JG-Max (o companie de familie) are o experiență de 20 de ani în deservirea clienților în sectorul utilajelor forestiere și de prelucrare a lemnului din Ungaria. Totodată, JG-Max reprezintă local brand-uri comerciale precum: POSCH (mașini pentru procesarea lemnului de foc), MUS-MAX (tocătoare), MAXWALD (troliuri forestiere), SCHLIESING (tocătoare), INCOMAC (camere de uscare și tratare termice), HERDER (freze de cioate) și CAPE (linii de mașini de producție peleți).

JG-Max este situată în Baja, la 200 km sud de Budapesta. Compania a investit recent într-o nouă unitate și este bine echipată pentru a deservi clienții John Deere Forestry. JG-Max are șapte angajați, dintre care trei tehnicieni de service, este recunoscută pentru servicii de înaltă calitate pentru clienți și suport tehnic pentru clienții de utilaje grele.

JG-Max continuă, de asemenea, să lucreze în colaborare cu Timbertrans Kft, un furnizor local de servicii pentru ÖFORST GmbH. „Pădurile din Ungaria cuprind 15% lemn de esență moale și 85% lemn de esență tare. Gama John Deere de capete de recoltare cu două role de alimentare este o alegerea firească pentru clienții maghiari din domeniul forestier”, explică Alexander Erbe, director de vânzări teritorial, John Deere Forestry.

„Ca business, am crescut treptat începând cu anul 2004. Cel mai important este că am dobândit experiență de lucru și service pentru clienții din industria utilajelor grele. Clienții noștri au așteptări similare cu cei din sectorul utilajelor forestiere, iar apropierea de clienți este importantă pentru compania noastră”, a spus Gabor Bencses, CEO JG-Max.

MEq
By MEq martie 4, 2024 17:22