JCB adaugă tiltrotatoul Raptor pe lista de opțiuni pentru Hydradig

MEq
By MEq aprilie 29, 2024 15:37

JCB adaugă tiltrotatoul Raptor pe lista de opțiuni pentru Hydradig

JCB a lansat un rotor de înclinare nou-nouț, conceput special pentru excavatorul pe roți JCB Hydradig.

Cunoscut sub denumirea de JCB Raptor, caracteristicile sale includ:
– O lățime de 460 mm, ce asigură vizibilitate și control sporit din cabină.
– Cel mai bun cuplu de înclinare din clasa sa de 2,9 kNm.
– Un debit de 120 l/min prin centrul rotorului înclinat, ce permite o rotație de 360 de grade uneltelor de lucru care solicită un debit mare.
– Optimizat pentru utilajele JCB, cu un control complet personalizabil al tastelor și integrare în afișajul standard din cabină.
– Cilindri hidraulici repoziționați și mai robuști, ce reduc riscul de deteriorare în timpul operării.

JCB adaugă tiltrotatoul Raptor pe lista de opțiuni pentru HydradigTiltrotatorul JCB Raptor oferă un unghi de înclinare de până la 45 de grade și o viteză de rotație de până la 8,5 rpm. Cuplul maxim de rupere este de 67 kNm, cuplul de rotație este de până la 5,4 kNm, iar unealta de lucru are un cuplu de înclinare de 2,9 kNm. Rotorul de înclinare poate fi atașat direct la balansier sau montat pe o cuplă (dispozitiv de prindere) sandwich S45 sau S50 și poate fi oferit cu sau fără un graifer de apucare.

Sistemul de control permite o personalizare a comenzilor mașinii și a performanțelor hidraulice. Operatorii pot atribui funcții preferate butoanelor selectate, cu posibilitatea de a inversa acțiunea, dacă se preferă. Clienții pot modifica viteza de livrare a debitului hidraulic al tuturor dispozitivelor auxiliare, precum și funcțiile de înclinare și rotire.

Sistemul poate seta până la cinci profiluri de control, pentru a permite diferiților operatori (sau aceluiași operator) să pre-seteze diferite funcții în baza uneltei de lucru folosite și a aplicației. Rotorul basculant este echipat cu doi senzori pentru înclinare și rotire. Acest lucru permite utilajului să determine unghiurile cu care lucrează atașamentul în orice moment, ceea ce, la rândul său, permite funcțiile de reducere la zero și de limitare.

Resetarea permite clientului să seteze un nou nivel zero sau o poziție implicită pentru funcțiile de înclinare și rotire. Acest lucru oferă un punct de referință de la care să se lucreze și să se monitorizeze utilizarea înclinometrului. Limitarea este unică pentru funcția de rotire și permite operatorului să seteze o limită electronică pentru cât de mult se va roti echipamentul.

MEq
By MEq aprilie 29, 2024 15:37