Inovații Nokian Tyres prezentate la târgul Interforst, München

MEq
By MEq iulie 16, 2018 13:32

Inovații Nokian Tyres prezentate la târgul Interforst, München

Pentru o exploatare forestieră sigură și durabilă, Nokian Tyres prezintă la târgul Interforst din München, Germania, o gamă completă de anvelope cu tehnologie inovatoare, împreună cu noul model revoluționar Nokian Tractor King.

Solicitările din domeniul forestier modern sunt tot mai mari, în timp ce masa mașinilor, puterea motoarelor și viteza de deplasare au crescut. Gama completă de anvelope forestiere Nokian Tyres prezentată la Interforst oferă inovații de vârf care îi ajută pe profesioniști să beneficieze la maximum de harvestere CTL (cut-to-length), skiddere și tractoare. Cu o experiență de peste 120 de ani, Nokian Tyres face munca în domeniul forestier din întreaga lume mai sigură și mai durabilă.

Ultima inovație a producătorului finlandez este Nokian Tractor King, o anvelopă pentru tractoarele din domeniile forestier, de întreținere a drumurilor și terasier. Aceasta a fost concepută pentru un motiv: o cerere tot mai mare pentru o anvelopă solidă care să combine tracțiunea cu calitățile premium on-road. De obicei, creșterea capacitatii de tracțiune a unei anvelopei înseamnă pierderea într-o anume măsură a confortului la conducere.

„Faptul că avem o echipă atât de experimentată și de pasionată de ceea ce facem ne-a oferit posibilitatea de a inova și a crea un nou tip de anvelopă, fără a sacrifica una sau alta din calitățile cheie”, spune Caleb Claassen, Nokian Tires Designer.

De la un nou profil de rulare la o carcasă fortificată, designul anvelopei Nokian Tractor King este unul revoluționar. Durabilitatea, rezistența la uzură și procesul de producție ecologic îl fac o alegere durabilă pentru aplicațiile forestiere moderne, oferind sigurantă în toate condițiile de operare. De la idei inovatoare până la produse testate și de încredere, nucleul de business al Nokian Heavy Tyres este lumea în care anvelopele lucrează. Nokian Tyres caută în mod constant să-și depășească realizările anterioare, astfel încăt, la finalul zilei, munca să fie realizată în siguranță și cu eficiență. Tehnologia și serviciile de top provin din experiență și inovare.

MEq
By MEq iulie 16, 2018 13:32