Hyva lansează trei noi macarale cu capacități între 95 și 165 tm

MEq
By MEq noiembrie 24, 2017 19:50

Hyva lansează trei noi macarale cu capacități între 95 și 165 tm

Hyva a introdus noi macarale cu braț articulat pentru instalarea pe șasiuri de camioane mari, extinzând gama Hyva Crane până la o capacitate de 165 tm.

„Noile modele – HC951, HC1151 și HC1651 –, cu capacități de ridicare de la 95 la 165 tm, sunt ideale în sectorul de închiriere cu operatori specializați pentru activități multifuncționale de încărcare”, a explicat Davide Catellani, director LoB, Crane. „De asemenea, îndeplinesc cerințele pentru ridicarea echipamentelor și materialelor grele în sectoare precum petrol & gaze, minerit, logistică, apărare și construcții”.

Principalele caracteristici ale noilor macarale:
• Stabilizatoare automate, acționate hidraulic pentru o configurare rapidă, ușoară și sigură.
• Sistem de rotație continuu: rulmenții cu bile cu diametru mare îmbină structurile inferioară și superioară ale macaralei. Conexiunile electrice și hidraulice sunt dirijate prin articulația pivotantă, prin centrul rulmentului. Prezența celor două motoare de angrenare externe garantează un cuplu dublu de rotire pentru funcționarea în condiții dificile, oferind o mare precizie și durabilitate.
Liftrod Articulating System (LAS) asigură o capacitate constantă de ridicare și eficiență ridicată în spații strâmte sau limitate (pe străzi înguste sau în spații interioare). [LAS – sistem de ridicare articulat: datorită modului de conectare a articulațiilor, capacitatea de ridicare este constantă în toate pozițiile brațului.]
Extra Extension Speed (EES) și Smart Extension Sequence facilitează o viteză de operare mai mare, timpi de ciclu de încărcare/descărcare mai scurți și o operare mai precisă și mai sigură. [EES – viteză sporită de extensie: datorită unei valve regeneratoare speciale, în timpul extensiei se reutilizează uleiul hidraulic, pentru o viteză crescută, fără compromiterea siguranței macaralei.]

Baza integrală permite montarea macaralei direct pe șasiul camionului, reducând înălțimea totală a macaralei și coborând centrul de greutate al vehiculului. Acest lucru permite macaralei să se rotească încontinuu în ambele direcții. Toate macaralele sunt disponibile în versiunile CE (EN12999 Standard) și NOT CE și sunt echipate cu radiocomandă multifuncțională.

Una dintre macarale, HC1151 E8, a fost expusă la Solutrans (târgul bienal internațional pentru transport de mărfuri și transport urban, de la Lyon, Franța, în perioada 21-25 noiembrie 2017). Macaraua HC1151 (în clasa de 115 tm) este echipată cu 8 extensii hidraulice, atingând o rază de lucru de 19,52 m. Sistemul de lubrifiere automată este inclus, simplificând întreținerea macaralei și păstrând valoarea pe termen lung. Macaraua este disponibilă cu radiocomandă multifuncțională.

MEq
By MEq noiembrie 24, 2017 19:50