Hyva adaugă o gamă de macarale de 40 tm în seria EDGE

MEq
By MEq martie 8, 2022 16:09

Hyva adaugă o gamă de macarale de 40 tm în seria EDGE

Hyva adaugă în seria sa de mare succes EDGE Line o gamă de macarale cu braț articulat de 40 tm. Aceste macarale permit o experiență de ridicare de primă clasă, inovație de ultimă oră și cea mai bună garanție disponibilă în industrie – 3 ani garanție generală și 5 ani pentru componentele structurale.

Astfel, gama de 40 tm cuprinde 5 modele: 3 cu angrenaj cu cremalieră și pinion (Rack & Pinion) și 2 modele cu rotire continuă (Endless Slewing).
• HC 401
Basic

40 tm, angrenaj cu cremalieră și pinion, articulație dublă, unghi de rotire de 430o.
• HC 401 K
Braț scurt, Basic

40 tm, angrenaj cu cremalieră și pinion, articulație dublă, braț scurt, unghi de rotire de 430o
• HC 441
Proportional

44 tm, angrenaj cu cremalieră și pinion, articulație dublă, unghi de rotire de 430o, Proportional Lift Control System (P-LCS)
• HC 405e
Basic

40 tm, lagăr rotativ, articulație dublă, Endless Slewing
• HC 445e
Proportional

44 tm, lagăr rotativ, articulație dublă, Endless Slewing, Proportional Lift Control System (P-LCS)

Macaralele au de la 2 la 8 extensii, o rază maximă de la 8,02 la 20,90 m și vârf (Jib) de 10 m (nu este disponibil pentru versiunile K-boom și Marine).

Funcțiile inovatoare care măresc eficiența și siguranța operatorului includ:
Magic Touch (MT) îi permite operatorului să deschidă macaraua din poziția de transport și înapoi, la atingerea unui buton.
Diagrama de sarcină dinamică (DLD – Dynamic Load Diagram) optimizează calarea (stabilizarea) și îi permite operatorului să verifice în prealabil capacitatea de ridicare a macaralei pe baza stabilității camionului.
Simulatorul DLD îi indică operatorului zona de lucru posibilă pentru diferite scenarii de încărcare și extindere a calajelor înainte de utilizare.

Noua funcție Connectivity 4.0 este disponibilă ca opțiune pe anumite piețe – un accesoriu inovator conceput pentru a crește eficiența clienților printr-o conexiune la internet (la Cloud), unde datele relevante sunt stocate pentru a sprijini operarea și întreținerea macaralei.

Performanța de operare este maximizată de toate functiile standard ale gamei testate EDGE. Acestea includ:
o Picioare stabilizatoare articulate pentru o mai bună stabilitate, siguranță și o durată de viață mai lungă a cilindrului
o Furtunuri și linii hidraulice care circulă prin interiorul grinzilor stabilizatoare, pentru o durată de exploatare mai lungă
o Extra Extension Speed (EES), pentru a crește viteza extensiilor fără a compromite siguranța
o Sistem Smooth Descent (SDS), pentru a reduce oscilația și a asigura un control perfect
o Sistem articulat Liftrod (LAS), pentru a îmbunătăți versatilitatea în diferite poziții de lucru
o Retragere cu închidere lină, pentru a reduce oscilația sarcinii în timpul retragerii
o Sistem de ungere centralizat ce facilitează întreținerea regulată
o Filtru de înaltă presiune
o Sistem de control al stabilității
o Control manual și o gamă extinsă de radiocomenzi

„Suntem mândri să adăugăm această nouă gamă de macarale de 40 tm la linia noastră EDGE”, a comentat Giuseppe Bevacqua, Product Manager Cranes. „Nivelurile de înaltă performanță, împreună cu o gamă extinsă de funcții inovatoare și varietatea de accesorii și atașamente fac ca aceste macarale să fie ideale pentru multe aplicații, de la construcții la logistică, industria de petrol și gaze, industria minieră, întreținere și închiriere.”
Linia EDGE este produsă în Poviglio, Italia, și dezvoltată conform celor mai bune principii de producție în termeni de calitate și eficiență.

MEq
By MEq martie 8, 2022 16:09