Humbaur expune la Bauma 2019 remorca basculabilă HTK 19

MEq
By MEq martie 29, 2019 16:50

Humbaur expune la Bauma 2019 remorca basculabilă HTK 19

Remorca basculabilă pe trei părți cu axe tandem HTK 19 este robustă și se adresează unei varietăți de aplicații. Totodată, prezintă caracteristici optime de manevrare și basculare. Suspensia pneumatică permite coborârea înălțimii de încărcare. Materialele utilizate în construcția ei sunt de înalta calitate, rezistența la uzură fiind oferită de oțelul Hardox (lateralele și podeaua). Modelul Humbaur HTK 19 poate fi comandat ca versiune vopsită sau cu punte galvanizată și podea din oțel S400.

Humbaur echipează opțional remorca basculabilă pe trei părți cu sistem bordmatic. Oblonul cu deschidere hidraulică scurtează semnificativ procedura de basculare, deoarece nu e nevoie ca cineva să coboare special pentru a-l deschide. Un alt avantaj este faptul că obloanele laterale înclinate acționează ca un jgheab și direcționează materialul vrac departe de vehicul. Aproape nicio parte din încărcătură nu cade în fața sau în spatele axei; o astfel de acumulare de material poate face dificilă retragerea vehiculului din poziția de basculare.

HTK 19 nu transportă doar materiale vrac, precum pietriș, pământ, nisip sau beton, ci și paleți. Această remorcă profesională pentru construcții este proiectată astfel încât să încapă în ea cu ușurință doi europaleți, unul lângă altul. Prin urmare, nu există obstacole în transportul în siguranță al cărămizilor paletizate sau al altor materiale de construcții, astfel că remorca e un partener indispensabil în aplicații grele. Datorită designului optimizat al sarcinii utile și masei proprii reduse, sunt posibile sarcini utile de până la 15 tone.

Printre co-expozanții de la standul Humbaur din zona exterioară a târgului Bauma se va afla și compania-soră Kögel Trailer GmbH, care oferă un portofoliu larg de semiremorci pentru camioane, în completarea gamei heavy-duty Humbaur.

MEq
By MEq martie 29, 2019 16:50