Huddig lansează sistemul Adaptive Central Lubrication

MEq
By MEq noiembrie 1, 2017 19:08

Huddig lansează sistemul Adaptive Central Lubrication

Huddig AB a dezvoltat un sistem central de lubrifiere adaptiv împreună cu unul dintre cei mai importanți producători din domeniul lubrifierii centrale, BEKA Lubrications. Sistemul este instalat din fabrică și este controlat de sistemul central de control al mașinii, astfel încât cantitatea de lubrifiant să fie ajustată adaptiv în funcție de aplicația cel mai des utilizată – excavare, încărcare sau transport.

Cantitatea de lubrifiant (unsoare) poate fi reglată de către operator direct de pe display-ul din cabină, în funcție de cât este nevoie pe durata unei anumite activități. Un avantaj major al lubrifierii centrale instalate din fabrică este faptul că toate liniile (conductele) sunt optimizate. Pe lângă creșterea calității sistemului și a asamblării, riscul îndoirii sub un unghi ascuțit și al ruperii furtunurilor este redus la minimum.

Sistemul acoperă întregul utilaj și majoritatea accesoriilor care pot fi achiziționate; de exemplu, rotoare basculante sau echipament feroviar. De asemenea, poate fi extins pentru a se potrivi cu toate atașamentele de lucru.
Sistemul HCLS (Huddig Central Lubrication System) este comandat ca opțiune suplimentară, însă peste 90% dintre utilajele comandate până în prezent sunt livrate cu HCLS instalat din fabrică.

MEq
By MEq noiembrie 1, 2017 19:08