Hitachi Construction Machinery şi-a relansat site-ul

MEq
By MEq iulie 20, 2016 17:47

Hitachi Construction Machinery şi-a relansat site-ul

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) şi-a relansat site-ul sub un nou URL, www.hitachicm.eu, ce va înlocui vechiul portal. Sub un design nou, platforma oferă vizitatorilor o experienţă online interesantă. Astfel, cei interesaţi pot vedea în imagini de calitate ridicată noua gamă Hitachi folosind cele mai noi tehnologii, în conformitate cu obiectivul global al HCME de a dezvolta legături strânse cu rețeaua sa de dealeri autorizaţi și cu baza clienţi.

Pentru aceasta, hitachicm.eu a ridicat ştacheta în ceea ce priveşte ușurința navigării și accesibilitatea informațiilor de care au nevoie, cu un nivel adecvat de interactivitate pe care un astfel de mediu îl necesită. De asemenea, HCME a anunţat un parteneriat strategic cu Mascus – o platformă de vânzări online pentru utilaje de construcţii uzate. Pagina de utilaje uzate va fi un beneficiu direct pentru dealerii Hitachi din Europa, care vor putea gestiona stocul de utilaje sh de înaltă calitate.
O altă trăsătură interesantă este posibilitatea de a compara utilajele, instrument ce poate fi util în stadiul iniţial al procesului de decizie a achiziţionării diferitelor tipuri de maşini. După ce selectează cel puțin două excavatoare, încărcătoare frontale sau alte produse din gama largă oferită, privitorul poate vedea un rezumat instantaneu al specificațiilor – cum ar fi puterea nominală a motorului, greutatea operaţională și capacitatea cupei – într-un tabel cu un format user-friendly.
Alte caracteristici interactive evidenţiază canalele de social media ale Hitachi, oportunitățile de carieră și cum poţi găsi și contacta unul dintre cei peste 40 de dealeri autorizați din Europa și Africa, ce reprezintă peste 50 de ţări.
„Toate acestea au rezultat într-o platformă online user friendly, informativă și lejeră, adaptabilă nevoilor tuturor, de la cei ce deţin deja utilaje Hitachi la cei care experimentează pentru prima dată brand-ul nostru”, a spus preşedintele HCME, Makoto Yamazawa.
screen2_hcme - Copy

MEq
By MEq iulie 20, 2016 17:47