Hitachi CM va începe producția la scară largă de autobasculante rigide pe piața americană

MEq
By MEq martie 29, 2024 16:54

Hitachi CM va începe producția la scară largă de autobasculante rigide pe piața americană

Story Highlights

  • Hitachi Construction Machinery Group
  • Hitachi Construction Truck Manufacturing
  • autobasculante rigide
  • mining
  • camioane rigide de ultra-clasa

Related Articles

Hitachi Construction Machinery Co., Ltd. va începe producția la scară largă de autobasculante rigide, în 2026, prin subsidiara sa din Ontario, Canada, Hitachi Construction Truck Manufacturing Ltd., responsabilă în prezent pentru producția și remanufacturarea de piese de service și întreținere pentru camioanele miniere de ultra-clasă Hitachi.

Începând cu martie 2022, Hitachi Construction Machinery Group s-a angajat în extinderea business-ului, de la vânzări de noi utilaje până la afaceri în lanțul valoric, prin rețeaua grupului Hitachi Construction Machinery din America. Această decizie este un răspuns la cererea puternică de pe piața americană. Prin dezvoltarea unei arhitecturi locale de producție și servicii pentru autobasculante rigide, producătorul se va adapta rapid nevoilor pieței locale.

Hitachi CM va începe producția la scară largă de autobasculante rigide pe piața americanăAmericile (America de Nord, Centrală și de Sud) reprezintă aproximativ 40% din piața globală de camioane rigide de peste 150 de tone. Cuprul, minereul de fier și aurul – roci dure pentru care cererea se preconizează că va continua să crească în viitor – sunt exploatate în cantități mari în America de Sud. Hitachi Construction Machinery Group își produce autobasculantele rigide la Uzina Hitachinaka-Rinko din Hitachinaka, Prefectura Ibaraki. Acum, odată ce producția de autobasculante va începe în Canada, timpul de transport va fi scurtat, iar piața americană poate fi aprovizionată rapid cu produse potrivite nevoilor clienților.

Pentru autobasculantele rigide produse în Canada, șasiurile, structurile sudate și componentele precum motoarele și radiatoarele vor fi fabricate la nivel local pentru a îmbunătăți rata de achiziții locale. Alte componente cheie vor fi importate din Japonia pentru a asigura același nivel de fiabilitate ca al camioanelor rigide produse în Japonia. Ingineri și designeri vor fi prezenți la fabrica Hitachi Construction Truck Manufacturing pentru a face față în mod flexibil schimbărilor de specificații ale autobasculantelor individuale și pentru a garanta calitatea produselor și serviciilor.

Predecesorul Hitachi Construction Truck Manufacturing, și anume Euclid-Hitachi Heavy Equipment Ltd., a fost achiziționat de catre Hitachi Construction Machinery în 1988. Producția de autobasculante rigide a fost oprită aici, în 2018, concentrându-se pe fabricarea de piese de service pentru camioanele rigide livrate și pe remanufacturarea de piese pentru excavatoare hidraulice miniere și pentru autobasculante rigide de ultra-clasă. Până la începerea producției la scară largă de autobasculante rigide, în 2026, se așteaptă dublarea personalului, ca parte a eforturilor de consolidare a sistemului de producție.

MEq
By MEq martie 29, 2024 16:54