Hitachi a devenit membră a European Demolition Association

MEq
By MEq septembrie 7, 2023 23:17

Hitachi a devenit membră a European Demolition Association

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) a anunțat recent că a devenit membră a Asociației Europene pentru Demolări (EDA). În calitate de producător de excavatoare pentru aplicații speciale concepute specific pentru demolări, Hitachi se alătură EDA, care reprezintă asociații naționale, antreprenori și furnizori și promovează și protejează interesele acestei industrii în Europa.

Hitachi a devenit membră a European Demolition AssociationHCME se angajează să furnizeze soluții fiabile centrate pe client și utilizează cercetări și inovații extinse pentru dezvoltarea de produse și servicii de top. Viziunea de a deveni un furnizor de soluții pe care clienții să le considere ca primă opțiune este motivată de dedicarea companiei de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru toți.

Președintele HCME, Takaharu Ikeda, a spus: „Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu alți membri ai EDA, să ne împărtășim expertiza și să facem schimb de informații pentru a îmbunătăți condițiile de muncă, standardele și formarea în industria dinamică a demolărilor. Prin schimbul de cunoștințe și expertiză, ne putem îmbunătăți continuu utilajele în beneficiul contractorilor și operatorilor, asigurându-ne că ating cele mai înalte niveluri de siguranță, eficiență și fiabilitate.”

Utilajele pentru demolări Hitachi au fost dezvoltate pentru a răspunde nevoilor celor care lucrează în această industrie. Bazate pe modelele standard, acestea au mai multe opțiuni pentru a adăuga rezistență și durabilitate în mediile provocatoare, dar și siguranță sporită operatorilor din cabină. Echipate cu brațe mono, din două sau trei piese, aceste excavatoare pot executa lucrări de demolare la înălțimi de până la 40 m. Astfel, anul trecut, la Bauma, Hitachi a introdus modele multi-carrier, ranforsate special pentru proiectele de demolări, incluzând excavatoarele ZX400MC-7 și ZX600MC-7.

MEq
By MEq septembrie 7, 2023 23:17