Hiab își prezintă platforma inovatoare HiConnect

MEq
By MEq octombrie 6, 2017 12:20

Hiab își prezintă platforma inovatoare HiConnect

Hiab, parte a Cargotec, prezintă platforma Hiab HiConnect pentru industria de manipulare a materialelor. Cu HiConnect, Hiab adaugă conectivitate echipamentelor sale de manipulare a încărcăturilor, furnizând informații esențiale care să vină în sprijinul clienților săi.

Hiab va face HiConnect disponibil ca serviciu de conectare, crescând productivitatea echipamentelor în cadrul flotei. Clienții vor primi informații în timp real despre utilizarea, funcționarea și starea echipamentului. „Prin aceste informatii, clienții își pot optimiza în mod activ performanța și pot evita timpii de inactivitate. În prezent, clienții beneficiază de informații limitate (…) sau chiar de lipsa lor despre rata de utilizare a echipamentelor, condiția și funcționarea acestora. Acum, HiConnect oferă info în timp real prin intermediul panourilor de bord conectate, cu o prezentare clară și simplă, care oferă monitorizarea stării, planificarea serviciilor și contribuie la îmbunătățirea funcționării fiecărei unități și a operatorului”, explică Jan-Erik Lindfors, vicepreședinte New Business Solutions la Hiab.

HiConnect a fost dezvoltat în strânsă colaborare cu clienți selectați prin intermediul unor teste-pilot de pe mai multe piețe începând cu anul 2015. Hiab va structura oferta de servicii HiConnect introducând diferite niveluri de cunoștințe esentiale adaptate unor nevoi specifice de business și flotelor de diferite dimensiuni. În trimestrul 4 din 2017, Hiab va prezenta o soluție modificată HiConnect pentru unele macarale HIAB și cârlige MULTILIFT pe cinci piețe – SUA, Marea Britanie, Franța, Olanda și Germania, cu extinderea ofertei HiConnect și acoperirea pieței în 2018.

„Suntem foarte mândri să fim primii în industrie care aduc pe piață această suită complexă de soluții conectate. În calitate de pionieri în manipularea mărfurilor, misiunea noastră este de a continua să modelăm viitorul manipulării încărcăturilor. Am lucrat îndeaproape cu clienții noștri și împreună vedem astăzi multe avantaje și un potențial imens al HiConnect. Această ofertă inițială este doar începutul”, a spus Roland Sundén, președintele Hiab.

Combinația dintre echipamentele Hiab și oferta completă de servicii, inclusiv Hiab ProCare și HiConnect ca soluție conectată, va oferi clienților Hiab beneficiul creșterii eficienței, productivității și siguranței în afaceri.

MEq
By MEq octombrie 6, 2017 12:20