Grupul Wacker Neuson își extinde gama ”zero-emission” la Intermat 2018

MEq
By MEq februarie 7, 2018 21:30

Grupul Wacker Neuson își extinde gama ”zero-emission” la Intermat 2018

În aprilie, la Intermat 2018, grupul Wacker Neuson va expune produse noi sub mărcile Wacker Neuson și Kramer. Wacker Neuson va prezenta placa vibratoare AP1850e fere emisii, alimentată de la baterii, extinzându-și astfel gama ”zero-emission”. Iar cu modelul 8155, Kramer prezintă un nou încărcător pe roți cu tracțiune integrală în clasa de 9 t.

Cu placa vibratoare unidirecțională AP1850e, Wacker Neuson prezintă singura placă alimentată cu baterii de pe piață. Va fi disponibilă pentru vânzare după Intermat. Cu o autonomie de operare de până la o oră, aceasta poate fi utilizată pe aproape orice șantier. Conceptul său modular este de un real interes: bateria și încărcătorul utilizate sunt aceleași module ca și cele folosite la maiurile cu baterii Wacker Neuson. Acest lucru sporește flexibilitatea și eficiența economică, deoarece clienții au posibilitatea să utilizeze bateria într-unul dintre dispozitive, încărcându-l pe celălalt, dacă este necesar. Placa vibratoare AP1850e este potrivită în special pentru compactarea suprafețelor granulare, dar și a celor asfaltice.

Alături de noua placă, gama zero-emission mai include două maiuri compactoare acționate cu baterii, un excavator cu dublă acționare (dual power), un dumper electric și două încărcătoare compacte electrice pe roți – unul de la Wacker Neuson și unul de la Kramer.

Kramer va prezenta cel mai recent încărcător frontal pe roți, 8155, primul model cu toate roțile viratoare în clasa de 9 tone. De asemenea, vor fi prezentate exemple ale portofoliului cuprinzător de excavatoare Wacker Neuson, cu capacități de la 800 kg la 15 t, incluzând două noi modele din clasa de 3,5 t. Zona dedicată tehnologiei de compactare va fi ocupată de diferite tipuri de maiuri, plăci vibratoare și cu role.

MEq
By MEq februarie 7, 2018 21:30