Ford Trucks a lansat noua serie de camioane F-LINE

MEq
By MEq ianuarie 15, 2024 20:27

Ford Trucks a lansat noua serie de camioane F-LINE

La finele lui 2023, Ford Trucks a lansat noua serie de camioane F-LINE, concepută să ofere o experiență confortabilă de condus datorită noului design, tehnologiei de conectivitate și caracteristicilor avansate de siguranță. Acoperind cele cele trei segmente – rutier, de construcții și vehicule specializate –, seria F-LINE va oferi clienților eficiență și timp maxim de disponibilitate, folosindu-se de tehnologia vehiculelor conectate și de performanțele sale ridicate.

Ford Trucks a lansat noua serie de camioane F-LINEInspirat de viziunea „Sharing the Load”, Ford Trucks a proiectat seria F-LINE. Accentul a fost pus pe eficiență, satisfacție și fiabilitate la fiecare nivel al experienței clienților. Astfel, noua serie permite companiei să deservească un spectru mai larg de clienți din industria vehiculelor comerciale grele.

Noua gamă acoperă trei segmente:
– camioane rutiere pentru distribuție;
– camioane pentru construcții;
– camioane pentru aplicații specializate.

„Succesul nostru în Turcia și pe toate celelalte piețe internaționale crește an de an. Vom continua să ne promovăm marca prin inovații la nivelul portofoliului nostru de produse și al tehnologiilor pe care le oferim. Cu noua serie F-LINE, care a fost proiectată ca răspuns la cerințele clienților noștri, oferim o serie de inovații menite să sporească atât confortul, cât și performanța vehiculului. Vom continua să creștem eficiența și să oferim performanță și tehnologii de ultimă oră clienților noștri”, a spus Emrah Duman, Business Area Leader, Ford Trucks. El a mai subliniat că: „viziunea companiei este aceea de a crea valoare folosind cele mai eficiente soluții de transport.”

Ford Trucks a lansat noua serie de camioane F-LINENoua serie F-LINE este mai eficientă datorită tehnologiei ConnecTruck. Prin aceasta, clienții se pot conecta la vehiculele lor în orice moment prin intermediul portalului web sau de pe telefonul mobil. Prin monitorizarea permanentă, aceștia pot primi date rapide despre vehicule și înregistrări anterioare de utilizare a vehiculului. Aceste soluții oferă o eficiență care va crește timpul de funcționare al vehiculului și va asigura performanțe optime, cum ar fi diagnosticarea de la distanță și actualizările software. Cu această tehnologie, Ford Trucks monitorizează în timp real datele vehiculului și urmărește să mărească timpul de operare prin intervenția unor algoritmi predictivi de diagnosticare de la distanță.

Design inspirat de F-MAX
Cabina și designul exterior al seriei F-LINE, inspirate de F-MAX, au fost dezvoltate pentru a crește ergonomia, confortul și eficiența. De asemenea, designul interior accentuează confortul și calitatea optime, în timp ce aspectul exterior este elegant, dinamic. Display-ul multimedia de 9 inch permite șoferilor să gestioneze numeroase funcții ale mașinii, materialele scaunelor sunt reînnoite, volanul este nou, iar butoanele de control sporesc confortul la condus. Grila radiatorului, bara de protecție, farurile, aripile, ușile și ornamentele oglinzilor au un stil unitar, sporind în același timp ergonomia.

Ford Trucks a lansat noua serie de camioane F-LINESiguranță la condus
Seria F-LINE încorporează numeroase tehnologii de siguranță: Blind Spot Information System (sistem de informare pentru unghiul mort), Reversing Camera (cameră pentru marșarier), Traffic Sign Recognition System (sistem de recunoaștere a semnelor de circulație), Tire Pressure Monitoring System (sistem de monitorizare a presiunii în anvelope), Emergency Stop Signal (semnal de oprire de urgență) și Alcohol Interlock Preparation (nu permite pornirea camionului dacă șoferul a consumat alcool) asigură o deplasare sigură pe fiecare drum.

Sistemele (Collision Assist with Pedestrian Detection) asistența la coliziune cu detectarea pietonilor, Intelligent Adaptive Cruise Control with Stop & Go (controlul inteligent al vitezei de croazieră cu Stop & Go), Automatic High Beam Assist (asistență automată pentru faza lungă) și Lane Departure Warning (avertizare la părăsirea benzii) aduc un plus de siguranță în condus.

Ford Trucks se angajează ca portofoliul său de produse să includă în întregime vehicule cu emisii zero până în 2040. În conformitate cu acest obiectiv, compania urmează agenda de tehnologii cu emisii zero, conectate și autonome. Începând cu februarie 2024, seria F-LINE va fi disponibilă pentru comercializare atât în Turcia, cât și pe piețele străine. La noi în țară, camioanele Ford Trucks sunt comercializate prin AIC Trucks.

MEq
By MEq ianuarie 15, 2024 20:27