Firestone merge „beyond the road” cu noua gamă de anvelope on/off road

MEq
By MEq decembrie 15, 2015 14:41

Firestone merge „beyond the road” cu noua gamă de anvelope on/off road

Cu o istorie ce depăşeşte 100 de ani, Firestone continuă să împingă limitele prin noua linie de anvelope extrem de robuste pentru aplicații combinate on și off-road. Noua linie de anvelope îşi propune să ofere un nivel ridicat de durabilitate, durată lungă de viaţă și aderență bună pe o varietate de terenuri dure.

După lansarea anvelopelor FS822 (directoare), FD833 (motrice) și FT833 (portante), Bridgestone Europa a spus că trio-ul „aduce renumele şi eficienţă Firestone în segmentul on/off.” Toate cele trei tipuri de anvelope au marcajul M+S; în plus, FS833 şi FD833 poartă simbolul „alpin” 3PMSF, care le identifică drept anveloe de iarnă conform reglementărilor europene. Astfel, anvelopele sunt potrivite pentru a fi utilizate în condiţii severe de iarnă.

Tehnologiile noilor pneuri on/off ajută la creșterea rigidității și minimizarea uzurii.
Cei de la Bridgestone spun că un compus durabil și consolidat oferă anvelopelor de direcție FS833 on/off performanță de lungă durată, în timp ce designul lor oferă operatorilor de camioane direcția și aderenţa de care au nevoie, iar construcția lor robustă reduce riscul de tăiere și ciupire. Canalele adânci și blocurile late de rulare oferă tracțiune mare pentru noua anvelopă FD833, în timp ce profilul benzii de rulare se poate autocurăţa. Capacităţile foarte bune on/off road ale anvelopelor FT833 permit folosirea lor cu încredere în orice condiţii, profilul benzii de rulare având o rezistenţă bună pe suprafeţe neregulate.

„Ne place să împingem limitele cu Firestone”, a spus Harald Van Ooteghem, senior manager pentru anvelope Truck & Bus la Bridgestone Europe. „Acesta este motivul pentru care noua gamă on/off este o extensie naturală a abordării brandului Firestone. Sunt suficient de dure pentru a parcurge distanțe, fără opțiuni inutile. Sunt anvelope de calitate ridicată, construite pentru a merge dincolo de condiţiile unui drum obişnuit, la un preț care vă asigură că nu veţi depăși bugetul.”
Noua gama Firestone va fi disponibilă în principalele dimensiuni 315/80R22.5 și 13R22.5 (pentru FS833 şi FD833) și 385/55R22.5 (FT833) la dealerii de anvelope din Europa, începând din decembrie 2015, și va înlocui treptat modelele precedente în dimensiunile lansate.

MEq
By MEq decembrie 15, 2015 14:41