Faymonville Group a achiziţionat producătorul italian COMETTO

MEq
By MEq martie 8, 2017 15:40

Faymonville Group a achiziţionat producătorul italian COMETTO

Producătorul de semiremorci pentru transporturi speciale Faymonville a ajuns la un acord pentru achiziționarea a 100% din acțiunile companiei italiene Industrie COMETTO S.p.A. Prin această decizie strategică, Faymonville se extinde în segmentul trailerelor modulare autopropulsate și îşi consolidează poziția pe piață.

Industrie COMETTO S.p.A. este unul dintre cei mai importanţi producători la nivel mondial de trailere modulare grele autopropulsate. Compania oferă echipamente speciale autopropulsate pentru aplicații industriale: transportatori pe șantiere navale şi structuri industriale, precum și tehnologii de manipulare. Fondată în 1954, Cometto şi-a câștigat renumele la nivel mondial prin furnizarea echipamentelor de transport pentru naveta spaţială orbitală a NASA, în anii ’80, și prin implicarea în proiectele ARIANE, în anii ‘90.
Prin gruparea Faymonville şi Cometto sub o singură marcă solidă, Faymonville Group investește în noi segmente de produs şi îşi completează gama de produse.

Portofoliul de produse Faymonville începe cu brand-ul MAX Trailer, care produce semiremorci pentru sarcini utile de la 15 la 60 t. Faymonville este specializată pe soluții de transport de la 30 t până la 1,000 t, pe remorci nepropulsate. Iar brand-ul Cometto acoperă piața de soluţii de transport autopropulsate.
Integrarea Cometto în cadrul Faymonville Group va fi benefică pentru ambele companii: Faymonville îşi va combina cunoștințele din procesul de producție cu know-how-ul Cometto existent în segmentul modular autopropulsat.

Odată cu această achiziţie, Faymonville Group poate oferi echipamente de transport între 15 şi 15.000 t, şi chiar peste. Cu sediul în Luxembrug, Faymonville este lider mondial în producerea de semiremorci pentru industria de transporturi speciale.

MEq
By MEq martie 8, 2017 15:40