Excavatorul Link-Belt 250X4, distins cu Good Design Award

MEq
By MEq martie 24, 2017 01:46

Excavatorul Link-Belt 250X4, distins cu Good Design Award

LBX Company a anunţat că excavatorul său hidraulic Link-Belt 250X4 a fost distins cu prestigiosul premiu Good Design Award 2016, acordat de Institutul de Promovare a Designului din Japonia. Premiul a fost acordat companiei-mamă, Sumitomo (S.H.I.) Construction Machinery, cu sediul în Chiba, Japonia.

Acesta este al patrulea Good Design Award pe care Sumitomo Construction Machinery l-a primit din 2008 încoace, atunci când modelul Link-Belt 210X2 a fost premiat. Pentru 2016, Sumitomo/Link-Belt a fost singurul brand de utilaje de construcţii distins cu acest premiu.

Motivele principale indicate pentru primirea Good Design Award au fost îmbunătățirea continuă a caracteristicilor de operare şi confort ale utilajului. Încorporarea suplimentară a tehnologiei informației a fost un motiv major pentru punctajul ridicat în categoria „operabilitate“. Pe partea de „confort“, componentele cu care operatorii interacţionează în mod direct, precum scaunul, mânerul pentru braț și joystick-ul au fost lăudate ca fiind exemple de înaltă calitate şi design ergonomic, ce contribuie la confortul operatorului pe durata orelor lungi de funcționare. De asemenea, un punctaj mare a primit şi cabina pentru aspectul deschis și curat al geamului frontal.
Good Design Award reprezintă încă din 1957 principalul sistem de evaluare a designului în Japonia. Simbolul „G“ a devenit o marcă recunoscută a designului de calitate. Anual, sunt evaluate mii de modele, în 2016 competiţia pentru Good Design Award adunând 4,085 de intrări.

MEq
By MEq martie 24, 2017 01:46