Eco Log are o nouă serie de forwardere

MEq
By MEq iunie 9, 2017 22:31

Eco Log are o nouă serie de forwardere

Anul acesta, la jumătatea lunii ianuarie, Eco Log a lansat noua sa serie de transportoare (forwardere) ce include două modele noi, 574E şi 594E. Noile transportoare au fost dezvoltate având în centru operatorul, astfel încât au apărut multe idei în proiectarea unei cabine complet noi care să ofere confort sporit și o vizibilitate mai bună. De asemenea, a primit un nou motor diesel Volvo Penta, rezultând un utilaj eficient din punctul de vedere al consumului de combustibil, cu un răspuns rapid la încărcare și fiabilitate ridicată.

Noua cabină are geamuri mari pentru a oferi o vizibilitate mai bună. Este mai spațioasă, oferă un confort mai mare, are un iluminat mai bun și multe îmbunătățiri noi. „Clienții noştri şi-au dorit un upgrade la cabina operatorului și astfel suntem încântați să putem lansa această cabină, care oferă o experiență complet nouă de conducere.”

Motorul Volvo Penta D8 este cunoscut pentru performanțele ridicate, fiabilitatea, eficiența combustibilului și nivelurile scăzute de emisii. Rezultatul este o mașină cu o disponibilitate mare de lucru și o utilizare la capacități ridicate, cu o economie totală mai bună. Noile 574E și 594E sunt ușor de întreținut. Componentele principale au fost grupate pe aceeași parte a mașinii pentru a ușura accesul la ele. Cabina, capotele și rezervorul se pot înclina, iar cadrul este prevăzut cu o placă glisantă ușor de îndepărtat. Volvo Penta are o rețea de service bine dezvoltată, extinsă în întreaga lume, asigurând clienților Eco Log un service fiabil și cea mai bună disponibilitate.

Sistemul de control IQAN a fost îmbunătățit prin adăugarea mai multor funcții integrate. Unitatea dispune acum de un display mai mare cu funcții tactile. Iar pentru a face forwarderul mai competitiv, Eco Log oferă mai multe opțiuni, precum diferite tipuri de sisteme de iluminare și de amortizare a cabinei.

„Cu noua serie de forwardere avansăm în industrie. În mai puțin de un an am lansat o nouă serie de mașini de recoltat, iar acum o nouă serie de forwardere. Împreună, aceste două mașini formează o echipă de vis imbatabilă, un sistem complet pentru silvicultură”, spune Daniel Majgren, CMO la Eco Log. „Vedem un mare potențial pentru forwardere și harvestere, atât în Suedia, cât și pe piețele noastre internaționale”.
Noua serie de forwardere este deja disponibilă pe piaţă.

MEq
By MEq iunie 9, 2017 22:31