Două noi lansări Skyjack, la Bauma

MEq
By MEq martie 23, 2016 14:02

Două noi lansări Skyjack, la Bauma

Cu ocazia celui mai mare târg de utilaje pentru construcţii din lume, Bauma 2016, Skyjack va prezenta două noi produse: platforma electrică autoridicătoare tip foarfecă SJIII 4740 DC şi nacela cu braţ articulat şi rotativ SJ30 ARJE. Pe lângă cele două noutăţi va fi expusă şi gama deja existentă de platforme aeriene şi accesorii.

Skyjack este lider mondial în producerea de platforme de lucru aeriene, iar prezenţa sa la Bauma va reprezenta o ocazie potrivită pentru a-şi etala portofoliul de produse în continuă expansiune. Gama Skyjack reflectă angajamentul companiei de a fabrica echipamente robuste, fiabile şi uşor de utilizat.
SJIII 4740 este cea mai înaltă platformă electrică tip foarfecă pe care Skyjack a produs-o până acum, având capacităţi de lucru remarcabile. Cu o înălţime maximă de lucru de 13.8 m şi o capacitate maximă de ridicare de 350 kg, cea mai nouă platformă tip foarfecă deschide o nouă clasă pentru Skyjack. „Această nouă lansare demonstrează clienţilor noştri şi competitorilor că Skyjack este un brand în continuă expansiune. Pătrunderea într-o nouă categorie de platforme foarfecă ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul de a deveni un furnizor de produse complete pentru toate tipurile de platforme de lucru aeriene”, a afirmat Malcolm Early, vicepreşedinte al dept. de marketing la Skyjack. ANSI-SJ30-2_0

Cea de-a doua noutate este nacela cu braţ articulat SJ30 ARJE, cu o înălţime de lucru de 11 m şi o capacitate maximă de 227 kg. Uşurinţa utilizării şi întreţinerii acestui echipament îl scoate în evidenţă. „Prin lansarea unui alt braţ ridicător transmitem un mesaj clar pieţei – Skyjack nu este doar un producător de talie mondială de platforme tip foarfecă; producem şi braţe ridicătoare. Acestea reprezintă o mare parte a portofoliului de produse Skyjack în ansamblu, astfel încât prezentarea unui nou braţ va da o expunere pe piața europeană a întregii noastre linii de produse”, a completat Malcolm Early.

Gama de produse Skyjack de la Bauma va include:
Nacele cu braţ vertical: SJ12 şi SJ16;
Platforme autoridicătoare tip foarfecă electrice: SJIII 3219, SJIII 3226, SJIII 4626 şi SJIII 4740
Platforme tip foarfecă pentru teren accidentat: SJ6828 RT, SJ 6832 RTE, SJ8831 RT şi SJ9250 RT
Nacele cu braţ articulat: SJ30 ARJE, SJ46 AJ şi SJ63 AJ
Nacele cu braţ telescopic: SJ86T
Plus o gamă largă de accesorii

Totodată, compania va celebra şi trei ani de creştere de la participarea la ediţia precedentă, Bauma 2013. În 2015, compania a deschis filiale în Brazilia şi Asia, înregistrând vânzări record la nivel global. Tot anul trecut a celebrat şi 30 de ani de când este în acest business, prin campania 30 FOR 30 PARTNERS, în care Skyjack a sprijinit 30 de organizaţii de caritate şi proiecte din toată lumea.

MEq
By MEq martie 23, 2016 14:02