Doosan introduce noul excavator pe roți DX165WR-7 cu rază redusă

MEq
By MEq noiembrie 24, 2021 17:51

Doosan introduce noul excavator pe roți DX165WR-7 cu rază redusă

Doosan a lansat excavatorul pe roți DX165WR-7 cu motor Stage V, un nou utilaj cu rază scurtă care este perfect pentru a lucra în spații înguste, în special în zonele urbane sau pe drumurile înguste cu trafic intens.

DX165WR-7 este construit pe același tren de rulare ca și noul model DX160W-7 Stage V, având un centru de greutate optim datorită ampatamentului lung și distribuției ideale a greutății. Ca urmare, DX165WR-7 oferă performanțe maxime, combinând raza foarte scurtă de pivotare cu stabilitatea și capacitățile de ridicare foarte bune în această clasă de utilaje.

Având un control precis, puternic și fin de săpare pentru lucrările ce presupun excavarea de șanțuri și ridicarea diferitelor materiale, DX165WR-7 oferă performanțe semnificativ mai mari în fiecare zonă decât modelul din generația anterioară cu motor Stage IV. Asemenea celorlalte noi excavatoare pe roți „DX-7” de la Doosan, DX165WR-7 propune un confort sporit, o capacitate mai mare ca utilaj purtător (tool carrier) și funcții noi de asistență pentru operator, cu noi dezvoltări pentru a crește eficiența consumului de combustibil, timpul de funcționare și rentabilitatea investiției.

Capacități îmbunătățite ca „tool carrier”
DX165WR-7 are o mișcare frontală îmbunătățită pentru unelte de lucru rotative, cum ar fi mulcerele. De asemenea, a fost îmbunătățit intervalul de lucru pentru brațul articulat. Cursa cilindrului brațului articulat a fost mărită, în timp ce poziția de montare rămâne aceeași. Acum a fost adăugată o supapă de blocare deasupra cilindrului brațului, pentru a preveni eliberarea neașteptată a cilindrului brațului articulat atunci când sunt efectuate lucrări de săpare.

DX165WR-7 încorporează o contragreutate de 3,3 t ca standard, atât în configurații monobraț, cât și cu braț articulat, însă poate fi echipat opțional cu o contragreutate mai grea de 3,8 t. Acest lucru contribuie la capacități mai mari de ridicare și săpare, în comparație cu modelul din generația anterioară. Cu contragreutatea opțională cu 15% mai grea, DX165WR-7 este deosebit de potrivit pentru manipularea uneltelor de lucru mai grele, precum rotoarele basculante.

Noul mod Tiltrotator
Pe panoul de control al lui DX165WR-7 există un nou mod Tiltrotator, care poate fi selectat pentru a asigura un debit hidraulic optimizat, contribuind la maximizarea preciziei muncii cu un rotor basculant prin eliminarea contrapresiunii. Acest nou mod Tiltrotator este un mod special cu debit în două directii, dar este gestionat de sistemul EPOS ca un mod cu debit unidirecțional, cu întoarcere directă în rezervor în fiecare direcție, pentru a evita contrapresiunea și a crește debitul și capacitatea de control.

Pentru a găzdui contragreutatea mai grea, DX165WR-7 este echipat cu o punte grea ZF3060. DX165WR-7 are, de asemenea, o nouă structură superioară, ce asigură spațiu și durabilitate pentru contragreutățile standard și opționale mai grele și pentru brațele articulate.

MEq
By MEq noiembrie 24, 2021 17:51