Debut internațional pentru Goldhofer »TRAILSTAR« la IAA 2022

MEq
By MEq iulie 18, 2022 16:36

Debut internațional pentru Goldhofer »TRAILSTAR« la IAA 2022

La IAA Transportation, în perioada 20-25 septembrie, Goldhofer își va prezenta noua remorcă cu suspensie pneumatică »TRAILSTAR« din familia »STAR«, alături de semi-remorca cu 4 axe »STEPSTAR«.

Remorca cu suspensie pneumatică cu trei până la cinci axe oferă companiilor de transport flexibilitate maximă și tehnologie de calitate superioară, combinată cu o greutate minimă. Noul design permite utilizarea optimă a lungimii zonei de încărcare și a centrului de greutate al remorcii.

Noua remorcă »TRAILSTAR« împrumută numeroase avantaje dovedite ale liniei »STEPSTAR«, ca parte a răspunsului Goldhofer la cererea tot mai mare de soluții flexibile de transport. La fel ca »STEPSTAR«, »TRAILSTAR« vine cu o multitudine de detalii inteligente, inclusiv un sistem practic de asigurare a încărcăturii, țăruși de buzunar adaptați și sistemul practic de rampă pentru un unghi de atac extrem de scăzut, astfel încât să poată găzdui vehiculele cu podea joasă. Noua remorcă are, de asemenea, puncte de ancorare de 10 t pe toată lungimea punții de încărcare. Opțional, este disponibil un canal foarte larg, adânc și lung pentru brațului excavatorului – putând transporta astfel excavatoare cu balansiere de mari dimensiuni.

„Ca toate vehiculele din familia »STAR«, remorca are un raport optim sarcină utilă-greutate mare. În plus, versiunile cu 4 și 5 axe sunt dotate cu direcție cu urmărire automată pentru o manevrabilitate și mai mare”, a spus Markus Albrecht, Product Line Manager pentru familia »STAR« la Goldhofer. Mai mult, remorca are încuietoare pentru containere Wader, pentru transportul containerelor de construcții lungi de 10 picioare.

»TRAILSTAR« este disponibilă și cu noile anvelope Goldhofer »CargoPlus«, pentru sarcina pe osie de 10 sau 12 t, oferind o înălțime de încărcare de numai 780 mm (-60/+140 mm). Cu portofoliul său extins de produse din familia »STEPSTAR« plus noul »TRAILSTAR«, Goldhofer permite companiilor de transport din sectoarele de construcții și expediere să transporte încărcături universale în mod economic, fiabil, rapid și sigur.

„Odată cu familia »STAR«, am dezvoltat o linie de produse simplă, robustă și economică, pentru a oferi clienților noștri avantaje semnificative în ceea ce privește versatilitatea flotelor lor. Strategia de piese comune adoptată pentru familia »STAR« oferă economii de scară în managementul flotei, pentru o profitabilitate sporită”, a adăugat Robert Steinhauser, Director de vânzări Europa / Africa de Nord la Goldhofer.

Datorită designului său inteligent, detaliilor inteligente, unei game practice de accesorii și operațiunilor simple și ușor de utilizat, Goldhofer »STEPSTAR« este foarte apreciat. Utilizarea componentelor premium dă roade, iar feedback-ul clienților arată un standard înalt de calitate, ceea ce înseamnă intervale de întreținere mai lungi și un cost total de proprietate semnificativ mai mic în comparație cu alte vehicule similare.

MEq
By MEq iulie 18, 2022 16:36