Compania Loughnane Concrete își bazează operațiunile zilnice pe anvelopele BKT

MEq
By MEq decembrie 22, 2023 12:50

Compania Loughnane Concrete își bazează operațiunile zilnice pe anvelopele BKT

Compania irlandeză Loughnane Concrete se bazează pe anvelopele BKT pentru a crește siguranța, stabilitatea și confortul utilajelor sale, considerând aceste caracteristici factori imperativi, în special în mediile foarte solicitante precum carierele.

Compania Loughnane Concrete își bazează operațiunile zilnice pe anvelopele BKTEste o poveste despre reziliență, sustenabilitate și progres. Acestea sunt valorile pe care Loughnane Concrete s-a bazat de mai bine de 70 de ani. Înființată în anii 1950 cu scopul de a furniza nisip și pietriș pe piața locală irlandeză, compania deține acum o carieră și o fabrică de beton. O unitate de 65 de acri în inima Irlandei, în Birr, în comitatul Offaly, care se confruntă zilnic cu provocări complexe și condiții meteo și de teren dificile. Sunt nevoile reale care au determinat Loughnane Concrete să se încreadă în anvelopele BKT, creând un parteneriat puternic cu accent pe sustenabilitate.

Christy Loughnane, director general la Loughnane Concrete și inima companiei, este un expert în domeniu. Parcursul său profesional s-a împletit cu creșterea, progresul și provocările care au caracterizat Loughnane Concrete și care au făcut din aceasta o companie cunoscută în Irlanda, care oferă o gamă largă de produse, cum ar fi blocuri de beton și beton gata preparat, nisip, pietriș și agregate din piatră de carieră, precum și pavaje urbane și materiale de construcție.

În plus, există complexitatea tipică a mediului în care operează compania, și anume cariera, unde este esențial să existe utilaje și mijloace fiabile care să îndeplinească toate cerințele de siguranță, fără a compromite productivitatea și, în același timp, să fie capabile să reducă la minimum timpii morți.

Compania Loughnane Concrete își bazează operațiunile zilnice pe anvelopele BKTAcesta este motivul pentru care compania a investit masiv în utilaje noi și în operațiuni de întreținere. Este un angajament pe care Loughnane Concrete îl urmărește prin intermediul unui efort de echipă bazat pe pasiune și progres: iar aici intră în joc anvelopele BKT, care sunt cunoscute pentru performanțele lor în materie de tracțiune, aderență, stabilitate și durabilitate.

„Folosim în principal trei încărcătoare și patru camioane articulate pentru operațiunile noastre, dar acesta este un mediu care ne solicită utilajele din toate punctele de vedere” – continuă Christy. „Astfel, la sugestia distribuitorului nostru, acum mai bine de 10 ani, am decis să ne bazăm pe anvelopele BKT specifice sectorului minier. Astăzi, putem spune că suntem extrem de mulțumiți de performanțele lor și de calitatea înaltă a produselor BKT.”

Loughnane Concrete a ales în mod special anvelope din gama EARTHMAX:
EARTHMAX SR 50, realizate dintr-un compus special rezistent la tăiere, care reduce uzura, asigurând în același timp o durabilitate sporită;
EARTHMAX SR 30, care oferă tracțiune, stabilitate și durabilitate excelente datorită benzilor din oțel cu mai multe straturi și designului rigid al blocurilor;
EARTHMAX SR 41, pentru aplicații de transport, încărcare și sortare, care asigură multe ore de funcționare, precum și rezistență la perforare și confort.

Compania Loughnane Concrete își bazează operațiunile zilnice pe anvelopele BKTPe lângă siguranța operațiunilor și a mediului de lucru, Loughnane Concrete pune în centrul activităților sale un alt aspect important, și anume sustenabilitatea – în concordanță cu procesul de tranziție la energia verde pus în practică în întreg comitatul Offaly. Într-adevăr, compania este un furnizor de materiale pentru construcția de turbine eoliene care vor contribui la crearea mai multor parcuri eoliene. Dar asta nu este totul.

„Încercăm să colectăm în bazine speciale apa care iese din șantier, pentru a fi reutilizată în instalația noastră de curățare a materialelor. Apa folosită pentru procesul de curățare este apoi pompată în iazurile de decantare și este reutilizată. Ne pasă de mediul din jurul nostru și de bunăstarea oamenilor care trăiesc în această zonă”, spune Christy.

Compania Loughnane Concrete își bazează operațiunile zilnice pe anvelopele BKTÎn pofida unui mediu dominat de bărbați, Loughnane Concrete a promovat, de asemenea, valoarea incluziunii. De cinci ani, Rachel Dermody care face parte din companie. Rachel este calificată în conducerea utilajelor grele, cum ar fi camioanele articulate și încărcătoarele frontale, iar în prezent își pregătește permisul de conducere pentru excavatoare.

„Cred că cea mai mare provocare a fost cu mine însămi, mai ales pentru că nu toată lumea este obișnuită să vadă o femeie în astfel de medii de lucru. Dar de îndată ce începi să te simți confortabil în munca ta, totul devine mai ușor. Cred că oricine are perseverență și determinare poate reuși”, remarcă Rachel, care subliniază confortul îmbunătățit al utilajelor datorat în mare parte anvelopele BKT, care fac utilajele mai ușor de operat și cu adevărat optime în termeni de tracțiune.

„În comparație cu acum câțiva ani, utilajele sunt mai ușor de operat și mult mai stabile. Mă simt mult mai în siguranță, chiar dacă lucrăm pe teren accidentat și abrupt, în special în partea de jos a carierei. În acest sens, anvelopele ne ajută foarte mult, oferindu-ne fiabilitatea și confortul de care avem nevoie”.

MEq
By MEq decembrie 22, 2023 12:50