Clasificarea cilindrilor frontali de basculare Hyva

MEq
By MEq septembrie 21, 2020 21:45

Clasificarea cilindrilor frontali de basculare Hyva

Eficiența optimă, greutatea redusă, ciclul scurt de basculare și siguranța sunt principii-cheie de urmat în configurarea kit-urilor hidraulice Hyva. Aceste sisteme sunt complet optimizate în ceea ce privește volumul de ulei, debitul și presiunea de lucru pentru a asigura cel mai înalt nivel de eficiență și siguranță. │M. Equipment

Cilindrii Hyva Alpha sunt o soluție extrem de eficientă, aducând economii reale proprietarului, în condiții de muncă sigure.
Cele mai importante caracteristici ale cilindrilor Alpha sunt:
• Dimensiuni mai mici și greutate mai mică, păstrând parametrii-cheie de operare;
• Mai robuști și mai adecvați pentru a lucra la o presiune de 250 bar;
• Două versiuni: – standard (STD) pentru aplicații de construcții; – heavy-duty (HD) pentru
minerit și condiții grele de lucru;
• Suporții cilindrilor sunt în versiuni cu sau fără gresare;
• Design modern și optimizat (al cilindrilor și suporților).

Clasificare
FC – cilindru frontal cu capac exterior. Această gamă constă din cilindri cu un diametru al primelor segmente între 110 și 226 mm și o cursă cuprinsă între 3100 și 9530 mm. În principiu, cilindrii frontali telescopici FC sunt concepuți pentru tipuri de obloane frontale drepte cu o marjă de capacitate de peste 100 t greutate de basculare. Cilindrul FC tip ax de rotație este ușor, puternic, nu necesită mentenanță și oferă cea mai mare stabilitate adăugată basculantei. De-a lungul anilor, cilindrii de basculare Hyva FC și-au câștigat reputația pentru stabilitate și valoare.

FC Heavy-Duty – cilindru frontal heavy-duty cu capac exterior. Aceștia sunt concepuți, în principiu, pentru tipuri de obloane frontale drepte cu o marjă de capacitate de peste 100 t greutate de basculare. Cilindrul FC Heavy-Duty tip ax de rotație prezintă aceleasi caracteristici amintite: este ușor, puternic, nu necesită mentenanță și asigură o mare stabilitate adăugată basculantei.

FE – cilindru frontal cu ochi. Această gamă aduce o greutate redusă și o basculare rapidă camioanelor rigide și semiremorcilor. Diametrul standard al cilindrilor FE variază între 110 și 226 mm, iar cursa este între 2785 și 9030 mm. Cilindrul Hyva FE este ușor, puternic, nu necesită întreținere și este utilizat, de obicei, când oblonul frontal este înclinat (în unghi). Capacitatea de basculare pentru cilindri FE se întinde până la peste 100 t.

FE Heavy-Duty: puternic și stabil, acest tip de cilindru are o capacitate de basculare care se întinde pânla pe este 100 t. Nu necesită mentenanță, și este utilizat, de obicei, când oblonul frontal este înclinat (în unghi). Cilindrii de basculare FE Heavy Duty tip ax de rotație aduc o greutate redusă și o basculare mai rapidă pentru remorci și semi-remorci.

FEE – cilindru frontal cu ochi piston & ochi și pin. Acești cilindri sunt caracterizați de conexiunea tip pin. Metoda lor de prindere oferă o instalare ușoară și o rezistență la încărcarea laterală, la o presiune de lucru crescută de 250 bari. Gama standard constă din cilindri cu un diametru al primului segment de la 110 la 226 mm și o cursă între 2785 și 9030 mm.

FEE Heavy-Duty. Cilindrii FEE Heavy Duty tip pin sunt caracterizați de conexiunea tip pin. Această metodă de prindere oferă o instalare ușoară și rezistență la încărcarea laterală, la o presiune de lucru de 250 bari. Asemenea modelului FEE, gama standard FEE Heavy-Duty cuprinde cilindri cu un diametru al primului segment de la 110 la 226 mm și o cursă între 2785 și 9030 mm.

FSE – cilindru frontal cu ochi piston & ochi. În general este folosit atunci când oblonul frontal este înclinat (în uncghi). Cilindrul FSE tip sferic oferă cea mai ridicată durabilitate pentru asigurarea basculării optime pentru camioane. Cilindrul Hyva FSE este ușor, consumă mai puțin ulei și, astfel, basculează și coboară mai repede.

FSE Heavy-Duty: caracterizați de o durabilitate ridicată, cilindrii frontali FSE Heavy-Duty cu ochi piston & ochi oferă un timp de operare crescut, asigurând camioanelor o basculare optimizată. Cilindrul Hyva FSE Heavy Duty tip sferic este ușor, consumă mai puțin ulei și basculează și coboară mai repede.

MEq
By MEq septembrie 21, 2020 21:45