Caterpillar introduce noi capabilități Product Link pentru conectarea unei game extinse de echipamente

MEq
By MEq februarie 17, 2017 21:55

Caterpillar introduce noi capabilități Product Link pentru conectarea unei game extinse de echipamente

La ConExpo-CON/AGG 2017, Caterpillar va lansa noi sisteme hardware şi software pentru tehnologia Cat Connect, care le permite managerilor de flote să conecteze între ele toate echipamentele – de la cel mai mare utilaj terasier până la cel mai mic generator, inclusiv camioane uşoare şi grele sau vehicule utilitare. Noile tehnologii Cat Product Link conectează orice marcă şi tip de echipament, motorizat sau nu, precum şi toate informaţiile prin intermediul unui singur sistem, VisionLink.

Noile tehnologii oferă multiple canale de comunicare – prin celular, satelit și Bluetooth – pentru a potrivi cel mai bine tipul de echipament cu nevoile utilizatorului. Iar sistemele sunt proiectate pentru o instalare ușoară, folosind tehnologia plug-and-play și aplicații pentru dispozitivele mobile. Bateria de rezervă, pentru dispozitivele alimentate de la mașină, și bateriile cu durată lungă de viață, pentru unitățile echipamentelor fără motor, asigură o funcționare fiabilă.

Noul dispozitiv Product Link pentru monitorizarea mașinilor de producție are caracteristici măsurabile care permit o creștere a datelor colectate în funcție de necesități – de la orele de funcționare și localizarea maşinii până la parametrii optimi de funcţionare și datele de producție. În contrast, un nou dispozitiv de urmărire pentru echipamentele fără motor, cum sunt atașamentele și remorcile, raportează doar locația. Dispozitivul inovator folosește tehnologia Bluetooth pentru a se conecta cu VisionLink, care le permite managerilor să monitorizeze echipamentele de la distanță cu ajutorul telefoanelor inteligente, al tabletelor și al calculatoarelor.

Noul hardware de monitorizare a camioanelor este proiectat pentru instalarea ulterioară pe toate mărcile de camioane existente uşoare şi grele, inclusiv pe pickup-uri (camionete), pe camioane de service și pe camioane de transport de materiale. Cu ajutorul tehnologiei celulare, sistemul poate furniza informații pentru a spori siguranța șoferului și pentru a-i asista pe managerii de producție și de întreținere.

MEq
By MEq februarie 17, 2017 21:55